Jump to content

kent a.L.

Betalende medlem
 • Posts

  340
 • Joined

 • Last visited

kent a.L.'s Achievements

0

Reputation

 1. Er det noen som vet eller har oversikt over forskjellen på m102 motorer. (De "vanlige" 8v.) Er vel kun innsug jeg lurer på. Grunnen til jeg lurer: jeg har en 84' w201 med 2l forgasser. Og ett innsug fra nyere med k-jet liggende løst. Skulle hatt mål av innsuget på 84' og vis det er likt kan jeg bruke det løse og måle på.
 2. tror vi har samme sete i s211 som dere Wicky. Og den samme uten ISOfix i 124'n. Den armen inn i ryggen skader ja. På 124 er det skinn og ikke så "nøye" med de merkene, så der har jeg ikke noe som beskytter ( lettere å vaske skinnet ), og der er nok skinnet nå blitt strekt. I 211'n handla jeg noe sånt som ble vist på babyshop der, pluss ett tynt sort trekk som dekker hele ryggen. Vet også om att det er litt brukt et par biter ifra sånn puslespill-lekmatte-sak ( de med barn skjønner nok) til å fordele trykke ifra stolen. Hvertfall viktig å bruke den armen og stramme til! På sete vårt er det en liten spak under selve sitte delen til å juster sittevinkelen.
 3. Det høres fornuftig ut Stian, så får vi spredt budskapet til de som ikke er innom forumet hver dag også Flere som stemmer for torsdag 22-jan for kaffe,kake og planleggelse av FebruarBord 2015?
 4. Stor takk til Stian som ordner disse prøvekjøringene og ikke minst BOS Hamar som lar oss prøvekjøre de nye stjernene Flott treff(som alltid ) Synes den nye C-klassen var en topp bil.
 5. torsdag 18sep eller 25 sep? er det en dato som passer? eller en annen dag i uka?
 6. Blir med på søndag slenger med på fra Shell Haugs, når passerer dere der?
 7. Her er felgene jeg skal kjøre med på /8; 7x16 og 8x16 Barock/BBS med Falken. Her er en av felgene som skal på 16v´n; 8,5x17 og 10x17 Polerte OZ Futura.
 8. s124 og OZ futura er konge match! blir tøft. Men ikke heis opp igjen bilen, gjør som Wicky nevnte. Kjør på med strekk foran og bak. Hva er impresset på felgene dine? Bilen ser forøverig veldig fin ut.
 9. Kan vel egentlig bare fyre iveien med ideer til en treff dato og ett treffsted. Er ca 4 uker til 6 Feb, som er første Torsdag i Februar.(kanskje litt lenge til?) Alt av ideer er lov
 10. Bra dere stiller opp uansett vær Det ble ikke bestemt en dato for julebordet, men det blir rett over på nyåret en gang. Ønsker alle sammen en riktig god jul og ett godt nytt år
 11. 4500,- Mener selv dette er billig. http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=45422557
×
×
 • Create New...