Jump to content

Osloone

Members
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Osloone

 1. IReastaureringen går sin gang og idag ble det montering av de oppusset Lorinser Lo med nye sommerdekk ..
 2. Bytter selvsagt glideskinnene i plastik samtidig med registerkjedet. Kjøpteinnett helt registerkjedesett med alt og også strammer.. Tok av toppdekslene og skiftet toppkrkselpakninger samtidig når det var oppe.
 3. Prøvde å få kjøpt den tilbake i mange år og ringte eier eller sendte beskjed hvert år og til slutt ville han selge den tilbake.. Motor går supert både kaldt og varm. Litt flere bilder fra idag..
 4. Min avdøde far eide denne bilen når jeg var en ung mann og jeg hadde mye moro med denne bilen den gangen, Den ble solgt i 2002 og neste eier etter min far hadde den i 19 år frem til 2021. Den ble kun kjørt 16000 km på de siste 19 årene og den har derfor fortsatt en fin km-stand og har akkurat rundet 200000 Km. Vi fikk kjøpt bilen tilbake i familiens eie i 2021 og den var da delvis nedplukket grunnet litt behov for rustreparasjoner. Den er nå straks klar med rustrep og skal da avslutningsvis til lakkeringsverkstedet før den kommer til sin rett igjen. Har skiftet olje og filter, luftfilter, bensinfilter, bremseveske, toppdekselpakninger, plugger,,registerkjede og strammer, filter, olje og bunnpanne pakning på automaten, radiator, samt avrustrep har vi byttet forskjermer, og holder på med å skifte ut hjulbrønner i koffertrom og en hjulbue. Nyoppussede Lorinser Lo med nye sommerdekk ligger klare til å monteres neste uke.
 5. Legger ut noen bilder av min nyregistrerte S 500 med S 65 Optikk
 6. Her er link til Ebay hvor jeg fant en 86 modell 560 Sec cab ( 3 produserte ) customisert av ABC Exclusive.. Fint hvis noen tok denne til Norge.. http://www.ebay.com/itm/Mercedes-Benz-Other-SEC-Mercedes-Benz-560sec-ABC-Exclusive-/261503454986?forcerrptr=true&hash=item3ce2d20f0a&item=261503454986&pt=US_Cars_Trucks
 7. Hei alle sammen, jeg synes det var hyggelig at Kristoffer tok over denne bilen , den kom utvilsomt til ett godt hjem . Min intensjon med å kjøpe inn denne bilen i USA, var nettop at slike spesielle biler som denne fortjener å bli satt tilbake til sin fordums prakt. Jeg så vel relativt fort at jeg ikke hadde den nødvendige kapasiteten tidsmessig til å få gjort dette og valgte derfor å selge bilen. Jeg har heldigvis fortsatt en 07 Mercedes S 320 CDI og en 04 Volvo XC 90 samt en 70 Mustang Fastback og en 70 Ford Ranchero GT på lur, disse er dog i orden og meget god stand. Derfor blir det sikkert litt kosekjøring uansett neste sommer, men jeg gleder meg stort til å følge prosjektet til Kristoffer videre... Kan bli en av kongerikets tøffeste 560 detta..
 8. Da var min 86 560 SEC hentet og lastet opp i USA og bilen har nå startet ferden til kongeriket.. Gleder meg til den kommer kjenner jeg..
 9. Dette er den tidligere bilen til verdensmester i weltervekt i boksing Sugar Ray Leonard. Denne bilen fant jeg til salgs i USA. Da var det jo bare å kjøpe, slike gamle spesialbygg må jo bevares. Bilen har 4 eiere i USA og den har kjørt 119000 Miles ca 190000 Km.
 10. Da fikk jeg kjøpt min andre SEC, har en 84 380 Sec og nå ble det en 86 560 SEC AMG Lorinser , trippel hvit med recaro. Nye bilder idag 30 juni viser opplastingen i USA og nå er bilen underveis til Kongeriket.
×
×
 • Create New...