Jump to content

Håvard Bendiksen

Members
 • Content Count

  4,546
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral
 1. Jeg bor 22 minutter vest for Bergen, kjører 2015-modell w176 med HarmanKardon dab+ og kan ikke høre på P1, P2, P3, P4 eller Radio Norge uten at FM tar over minst 3 ganger på vei til byd'n. Uten FM vil det formodentlig bli stille 3 ganger. Å skifte kanal på FM tar et halvt øyeblikk mens å skifte kanal på DAB tar opptil 10 sekunder. Lyden på FM er varm og rund mens lyden på DAB oppleves som spiss og lavoppløst. Det er riktignok enkelte kanaler som har bedre lyd enn andre, men i snitt er det ingen tvil om lyden er mer behagelig på FM i min bil. Ser at noen nevner skurring på DAB og jeg opple
 2. Du må mest sannsynlig skifte kabelmattene som forbinder høyre og venstre display med printkortet i speedohuset. Ikke spesielt vanskelig, jeg gjorde det nettopp selv på min bil. Har et sett med nye matter liggende om du er interessert.
 3. Jeg har litt problemer med at mikrofonen i bil plukker opp lyd fra innkommende samtale og sender denne tilbake til avsender. Den jeg snakker med hører altså et ekko av seg kontinuerlig. Finnes det kanskje en måte å gjøre mikrofonen mindre følsom på eller eventuelt andre løsninger? Ønsker helst å bruke den originale handsfreen.
 4. Kanskje på tide med en liten oppdatering her etter hvert. For å begynne med oppdatering på spørsmål i forrige post: Ja, jeg skaffet en Jbl MS-8 lydprosessor og installerte denne inni reservehjulet. Fikk på plass litt Dynamat i samme slengen. Hadde en liten Rockford-sub liggende som jeg koblet til Jbl'en og da kom det seg enda mer. og fikk akkurat plass til displayet i askebegeret. Man kan ikke se en milimeter kabel noe sted så bilen ser helt original ut, men lyden løftet seg mange hakk. Andre ting som er gjort: - skiftet en glødeplugg - f
 5. Snakket du med noen av dem? Jeg har alltid lurt på om Kimi er en slik stille, tilbaketrukket og nesten negativ fyr som man får inntrykk av når man ser/hører om ham på TV, eller om han faktisk er en trivelig kar. Rubens virker i alle fall kjempetrivelig
 6. Heeey:-D Alle som vil stille ut bilen sin på Lagunen i morgen må når de kjøper gjennom vakten oppgi at de representerer Mercedes Benz klubben Norge. MBE stiller som vanlig ikke som egen klubb. Man planlegger å stille ut nyere biler på en rekke og eldre på en rekke. Ta kontakt med treffansvarlig Vidar Moen i MBKN på tlf 922 41 411 om du er villig til å stå vakt i løpet av arrangementet.
 7. Om det regner for mye er det bare å sitte i bilen
 8. Hei alle, Vi kan stille sammen med MBKN på Lagunen på torsdag. Det er som vanlig behov for personer som kan stå vakt en time eller 2 i løpet av treffet, og de som stiller som vakt får refundert utlegg for billett til arrangementet. MBKN vil gjerne vite på forhånd hvor mange av oss som kommer så send meg en melding med navn, biltype og om du vil gå vakt så koordinerer jeg med treffansvarlig i MBKN.
 9. Hei alle, Vi kan stille sammen med MBKN på Lagunen på torsdag. Det er som vanlig behov for personer som kan stå vakt en time eller 2 i løpet av treffet, og de som stiller som vakt får refundert utlegg for billett til arrangementet. MBKN vil gjerne vite på forhånd hvor mange av oss som kommer så send meg en melding med navn, biltype og om du vil gå vakt så koordinerer jeg med treffansvarlig i MBKN.
 10. Har lagt ut denne: http://mbentusiastklubb.no/smf/index.php?topic=59384.0
 11. Jeg skal sjekke med MBKN om de trenger hjelp fra oss i år. Som noen av dere vet har vi tidligere år assistert med vakthold på arrangementet og de av oss som har lyst har også stilt ut biler.
 12. Heeeey:) Vi skal oppover hele familien, drar for en gangs skyld opp allerede på torsdag.
 13. Hei Forrige torsdag ble en suksess med kjempegodt oppmøte så kanskje noen har lyst til å treffes i morgen også? Selv har jeg ikke mulighet men la nå ikke det sette en demper på lysten til å treffes Det ryktes at det kanske kommer storfint besk også
 14. Den er god, Stig:-) Jeg kommer rekende litt senere enn 19, men kommer så snart som mulig.
×
×
 • Create New...