Jump to content

JoakimSvanem

Members
 • Posts

  26
 • Joined

 • Last visited

JoakimSvanem's Achievements

0

Reputation

 1. Derre felgan vart lagt ut for mæ, å e solgt. Mn har et sett 20" lorinser kopi felga, kjøpt ny i fjor sommer. Kan få lagt ut bilde om nånn e intrissert, kler ein 211 perfekt!
 2. Hehe, må si jeg kjenner meg selv igjen litt:p Går som regel i w211 hashtags til meg, cant get enough! Blir litt trist når jeg ser biler som er "strøkne" da, nok swirls å RDS til en hel landsby!
 3. Eksakt hvor mange HK det ble etter chip vet jeg ikke:p rundt 150 kanskje? Er selfølgelig medlem på DCN, bilpleie er jo verdens beste hobby:) Dyrt, men morsomt!
 4. Var ute i garasjen idag, skulle egentlig ikke gjøre noen ting med bilen:p Men det endte med å legge glaze og et nytt lag med en annen voks:) Har også bestilt meg lakk for å fylle steinsprut å noen riper!
 5. Fornøyd blir jeg ikke fordi om jeg soter rutene, mange timer med lakkarbeid igjen ennå Må også få byttet command enheten så jeg får aux og usb. Men når alt dette er gjort så begynner den og bli bra:)
 6. Ja, det ble en fin dybde og glød i lakken:) Felgene er jeg utrolig fornøyd med! De kler bilen helt vanvittig bra:p Det neste på lista nå er toning av ruter, og kanskje en bakrute senker klarer ikke å bestemme meg om jeg skal kjøpe eller ikke:p forslag?
 7. Da har det skjedd litt her den siste tida, bilen har fått en fullstendig oppfriskning i lakken! Startet første "ferie" dag med å polere bilen. Brukte godt over 25timer bare på korrigering før jeg ble fornøyd, er ikke helt i mål enda fortsatt steinsprut som må fylles og noen riper som må våtslipes.. Mn dette får vente:P Bilen har også fått seg nye felger:) Legger ut noen bilder av bilen som den er nå, glemte desverre 50/50 shots
 8. Den bilen har det bra Artige oppgraderinger!
 9. Joda, selfølgelig er kjøre komforten mye bedre nå, men man må lide litt for skjønnheten har jeg hørt
 10. Solgte felgene igår, så kjører nå på orginale 16" litt kjedelig.. Men nye felger er bestilt, Zito WP 20" Venter også på å få ta ferie så jeg kan få polert bilen
×
×
 • Create New...