Jump to content

Kjell Arne

Betalende medlem
 • Posts

  23
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Kjell Arne

 1. På årets Gol-treff så blei det diskutert litt blant dei fra Bergen-området om å ha noen treff i Bergen framover. Tenker da bare å ha ei fast tid og plass hver måned der alle stjerne-entusiaster treffes. Så dermed er det bare å komme med forslag til plass samt hvor ofte osv..

 2. Har planer om å vaske/klargjøre bilen på Fredagen, noen som veit om ett selv-vask i Gol der ein har tilgang til høytrykk vasker etc. ? Mercedes på Gol er vel åpen Fredagen.. 

   

  Må vel kjøre via E16 no når R-7 er stengt etter brannen i går, litt lengre kjøretid den veien så det går vel nesten 5 timer med normal fart ?

 3. Er det avtalt noe for vårmønstring på Lagunen 5.Mai ?

   

  Eg har bestilt "full pakke" på Gol for bilen men ikkje hotell ennå da eg ser det er tilbud "bo 3 døgn betal for kun 2 døgn", kanskje kjøre til Gol på Torsdag ?. Noen fra Bergens-området som har lagt ein slagplan ?

 4. Eg hadde ein kjempeflott tur til Vålerbanen, fantastisk arrangert og bare blide folk over alt, synes det er rart att ikkje fleire tar turen på disse treffene ?. Turen toppa seg med att på Søndag var det ekstra varmt vær og det er ikkje ofte ein kan kjøre med taket nede fra Kirkenær via Hardangervidda til Bergen :-) Kommer nok til å ta turen til fleire slike treff men pga turnus så blir det nok annenhvert år/treff :-)

 5. Kan vel som tidligere treffes på Roalds Kro i Åsane eller lignende, er vel bare for "noen" å sette ein dato/tid og se om det kommer biler, eg kommer hvis det passer da.

   

  MVH

  Kjell Arne

×
×
 • Create New...