Jump to content

Stig

Betalende medlem
 • Posts

  730
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Stig's Achievements

3

Reputation

 1. Fant en spennende video fra australske Mighty Car Mods på youtube. En 1976 300 TD!
 2. Den der ga jo ny definisjon for hva strøken er. Sjekk bare hvor hel og lite slitt juksesømmen for de innvendig håndtakene er! Hadde sansen for den derre reservelysboksen på bilde nummer 100 og 101!
 3. Har nå en plan i alle fall. Gjør som Tommern anbefaler, tar av toppen og bestemmer meg for hva da gjøre!
 4. Hygger meg med youtube med passende tema for dilemmaet.
 5. URK. Vel vel, var jo det jeg var redd for. Trengs det slik kran for å få ut toppen, eller bare vilje?
 6. Lenge siden en oppdatering, så her følger hva som har skjedd i sommer. En liten helgetur til Kiruna Limt dempematte Plukket mynt, festekroker og sikring Flikket og smørt dører Kjørt et lite flyttelass, her kanskje ett eller annet sted sør for Narvik Og sist helg motorstopp på Alna senter. Tok til meg motet i dag og tok en titt i motoren. Forsøker å lufte mulige løsninger i egen tråd
 7. Rullende på parkeringsplassen stanset motoren tvert. Åpnet toppdekselet, ser at kjedet har røket. Fikk ingen forvarsel annet enn en bitteliten annen steinkuserlyd kanskje 5 minutter før stopp. Ikke det jeg vil kalle sedvanlig kjederatling ved løst kjede. Kanskje knekt kjederail? Lite til få merker i toppdekselet etter kjedet. Motor går ikke rundt, kjørte kanskje i 10 kmt på parkeringsplassen da det skjedde, ingen annen lyd fra motor når den stoppet annet enn at det kjente og hørte ut som om jeg kjørte rett i en vegg. Har motor skjært seg? Klarer jeg å fikse dette selv som hobbymekaniker?
 8. Var veldig skeptisk, hadde ingen alternativer og var villig til å ta sjangsen. Smatt rett i uten problem!
 9. Jepp! Man har blitt til å flytte sørover, slik man sier det nordpå. Dekkene var til den kjedelige greia til venstre i bildet. Den grønne fikk nye dekk just. De som sto på var fra 2005. Nye dekk er alltid en god oppgradering! Turen sørover gikk nesten problemfritt. Bare en liten pitstop på Biltema i Fauske nødvendig for å sikre hjemturen.
 10. En god stund siden jeg byttet en slik foring selv, og da på en 450 SL fra 1976 med K-jetronic. Det var i alle fall ikke vanskelig! Den fjæra skal vel uansett stå mot en arm om jeg ikke tar feil, hvis funksjon er å nettop holde armen på rett sted på tross av motorvibrasjon og gassing..
 11. Olaf: Jeg har nok flyttet siden sist adresse. SEnder deg en PM jeg!
 12. Til lykke med ny bil MercedesW124! Så på bilder du la ut i fjasboka at det fulgte med en hel del deler. Fin for rust? Av bremsekraftforsterkeren og dekselet til reservehjulet bak kan det jo se ut som om dette er en bli som ikke kom til landet som varebil!
 13. Skiftet du pakning til bunnpanna også? Siden du skriver at det renner ut, regner jeg med at det er denne som enten er gammel og stiv, eller skeivt på. Tipper du har en 722.3-kasse. Ken Bergsma har i så fall en fin opplysningsvideo:
×
×
 • Create New...