Jump to content

KennethJ

Betalende medlem
 • Content Count

  2,638
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

KennethJ last won the day on December 6 2019

KennethJ had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det aller viktigste tipset er kanskje å foliere lyktene så fort man får bilen (ved nybilkjøp altså)
 2. Hvis styrevinkelsensor er død vil du få feil umiddelbart (hvis den er dårlig får man gjerne beskjed underveis på turen) , men jeg tror ikke den gir beskjed om brakes defective. Dog vil den ofte gi melding om SRS også i tillegg. Så neppe den i ditt tilfelle.
 3. Pass på å si minst mulig om bilen, post også et annet sted enn i teknisk. Da er du trygg på å ikke å god hjelp.
 4. Kanskje en lur måte å lagre reservenøkkelen på..?
 5. Noen tilbakemeldinger: Mer effekt, mer dreiemoment. (Ikke mer hestekrefter og mer newtonmeter) Den har vel ikke dobbelclutch-kasse? (Jeg vet mange hevder det men jeg har fortsatt ikke sett noe som tyder på at hverken C-klasse eller E-klasse har det) Ikke er motoren helt den samme som i AMG GT heller, M177 (våtsump) sitter i C-klasse mens AMG GT bruker M178 (tørrsump) Musikken var slitsom. Bortsett fra det ganske bra video.
 6. På 211 er det ihvertfall separate kasser med separat olje. Dette skal BOS kunne svare deg på, oljen bør byttes hver 60kkm på både automatkasse og fordelingskasse. I USA er det innført som fast intervall (39k miles) for bytte av olje på fordelingskasse. Noen 211er har en fordelingskasse med en clutchpakke for å sikre lik hastighet på forhjul og bakhjul, på disse er oljeskift enda viktigere enn ellers. Ny fordelingskasse er dyrt.
 7. Stopp hos Dekra i ca hvilken som helst tysk ny. Du skal ha det som heter Umweltplakette. Koster noen få euro.
 8. Jeg vurderer å selge bilen min, da for å finne meg noe annet moro.. Rett og slett det feteste man finner av stasjonsvogn, 612hk får dette til å flytte bra på seg. Bilen er i tillegg komfortabel med utstyr som massasjeseter med ventilasjon. Mange av bilens funksjoner kan styres med stemmen. Bilen er på østlandet nå og det er mulig å se på den i tidsrommet 22. juni til 5. juli før turen går nordover. Det er også mulig å se den på vei nordover etter avtale. Km.stand 15093km +det jeg kjører i sommerferien hvis den ikke er solgt før Bilen er Svalbard-registrert, kjøper må selv impo
 9. Det med sporing er ikke helt slik, så lenge tenningen er i på har du sporing men når den tenningen er av oppdateres det ikke.. Jeg har testet i praksis hvordan dette funker, var litt frustrerende da bilen ble sendt fra Tromsø til Drammen at jeg hadde sporing kun de gangene den ble startet..
 10. Jeg ville vært mer bekymret for beskyttelse mot sand og andre ting som kan ripe opp lakken i det du drar trekket av og på samt når trekket beveger seg i vinden.
 11. KennethJ

  MB A 35 AMG

  Data om nye A45 har kommet nå, A45S får 421hk.. https://www.tv2.no/a/10645353 Jeg lurer litt på om jeg skal ha meg en sånn.
 12. Les tråden så vil du se at det ikke finnes tilsvarende på finn.
×
×
 • Create New...