Jump to content

dollargliset

Members
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

dollargliset's Achievements

0

Reputation

 1. Har en w124 250d 1989 og lurer på om 215/55-17 vil passe på uten subbing, bilen er ikke senket.
 2. Skal skifte motor og har noen spm. Har idag manuell 5trinns kasse som jeg vil bruke, og har sett på brukte motorer med automatgir. Kan jeg bare bytte over min kasse til donormotor uten noe problemer? Er det event noen begrensninger på motorstørrelse? Noe annet og tenke på?
 3. Hei skal skifte baklykter på min w210 sedan. Jeg må skru av desse selv fra en huggebil og lurer på om dette er rett fram eller er det noen triks for å få dem av? lurer også på hva jeg trenger av verktøy.
 4. Har en kamerat som skal se på en 2001 mod 200 clk, på tilstandsrapporten står det at motorstyrimgslampen lyser. Han har prøvd bilen tidligere men kunne ikke merke noe galt med motoren. Kan dette være bare en lampe som er begynt å lyse? burde en merke noe spes da denne lampen lyser? er dette noe som kan være skadelig å kjøre med? Takker for svar....
 5. Har kjøpt meg bil med skinnseter for første gang og lurer derfor på hvordan man kan ta bort malingsflekker fra desse? det er ikke så tykke flekker men tør ikke å gå på med alt for brutale midler. er det noen som vet hvordan dette bør gjøres?
 6. Har nå hentet bilen og den var faktisk bedre enn forventet. eneste rusten er rundt bagasjeromslåsen. Har kjørt noen mil nå og bensinforbruket var også bedre enn forventet. Synes den går helt greit også eg.
 7. skal handle meg en w210. Har funnet en e280 96mod som har gått 300 tusen, en eier siste 10 år ingen rust og fulgt alle servicer. Er dette noe man bør løpe fra eller kan det være vært og satse på? Er det et veldigt høyt bensin forbruk, vanskelig å skru på, noe man bør være oppmerksom på. prisen er ca 30tusen va mener dere om den? takker for svar da jeg er grønnskolling på w210
 8. Har en w124 250d 91modell som jeg ikke har brukt på en stund, men når jeg nå tok den ibruk igjen hadde jeg glemt hvor UTROLIG dårlig dette gikk. Har tilgang på en 230e av samme årsmodell. Det jeg lurer på er om det er mulig eller verdt bryet å sette denne motoren inn i dieselen? tenker da på tekniske utfordringer og selvfølgelig hva skjer ved neste eu kontroll?
 9. Skulle bestille Hardyskive til min 250d, men det var jo både på 80 og 90mm. Må eg under og måle eller er det noen som vet dette?
×
×
 • Create New...