Jump to content

modzona

Betalende medlem
 • Posts

  1,417
 • Joined

 • Last visited

About modzona

 • Birthday 09/02/1990

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

modzona's Achievements

0

Reputation

 1. Wow. WIS også.. Her skal man helt klart melde seg inn. Når jeg begynte å kjøpe EPC kostet det 18euro. Nå koster det 50euro året. Mener jeg har kjøpt det siden 2011 og de to siste årene har det vært 50euro. Men selv bruker jeg det flere ganger i uken så det er helt klart verdt det. Men dyrt uansett for årlig utgift for software.
 2. Ja greit å det med seg hvis han plutselig skulle komme over et sagbruk.
 3. Husker ikke hvor jeg så det men var borti bytte reflektor for xenon til halogen versjonen.
 4. Enig med tommern her. Har disse selv. Tar de av om våren å på om høsten ala nå sipper styret med støtte stag som er pyton å få til på 124 blant annet. Med 100 watt så erde absolutt go knall.
 5. Helt klart en bil som har havnet i rette hender Husker godt at jeg tenkte mitt når du nevnte at den skulle være helårs bil. Godt å høre at vettet er funnet
 6. http://www.topgear.com/car-reviews/mercedes-benz/e43-5dr-auto/road-test
 7. En kompresjons test kan vell gi litt mer info.
 8. Hei lokal folk Begynner å få litt spesialverktøy nå får Mercedes. Det meste av tiden så står jo dette ubrukt i hyllen min så tenkte det at hvis andre her trenger å låne/leie så er det bare å ta kontakt. Har følgende til nå. Fjærklemmer passer på en masse modeller blant annet w124, w201 og w210. *link* Bærekule verktøy framme, kan brukes på blant annet w124, r129 og w201. *link* Knirkeforings verktøy (ytrebærekule i nedrebærearm bak). Kan brukes på w124, w201, w202, w210 og w220. *link* Instrumentpanel utdragere. Kan lages selv, koster heller ikke så mye ny men nevner nå det. Hjemmelaget verktøy for å bytte låssylinder i tenningslås på blant annet w124. Kan lages selv men nevner nå at det finnes. Kommer sikkert mer med tiden. (etter hva som må handles inn for å holde bilene mine på veien) Tenker i utgangspuktet rundt 1000kr i depositum for fjær og bærekule verktøy å 500kr for knirkeforings værktøyet. Å rundt 200kr å 100kr pr 7dager i leie eller noe i den durn. Låner man mer på en gang så skal vi alltids bli enige om noe. Kan også sendes eller fraktes litt i omeng bare send en melding så finner ut av noe. Mvh Martin
 9. Stabstag boltene skal ha 20nm de som er m8 og holder klavene på foringen. Mens bolten som går opp på i karosseriet på de to midt festene skal ha 60nm.
 10. Selger har skrevet i en gruppe på facebook at den blant annet ikke er betalt moms på. Mangler fjærer framme. Tror ikke det sto nevnt på finn. Min personlige oppfatning er at prisen er for høy etter som arbeidet som må gjøres her samt prisen for de delene som mangler blir totalt veldig høy. Da kan man like godt kjøpe de en av de to som er iorden som ligger ute på finn nå.
 11. Skal se på det i løpet av et par dager, den står enda montert så skal få den ut
×
×
 • Create New...