Jump to content

Gemini

Members
 • Posts

  42
 • Joined

 • Last visited

Gemini's Achievements

0

Reputation

 1. Takk for svar. Det jeg tror er at de har satt inn feil fjær. Nå er jo bilen gått 240.000 km, så har tenkt på å bytte alt. Fikk prisoverslag hos MB i Arvika i dag på 13.200,- De skulle ha 2600 pr demper og 800 for fjær og litt for noen holdere+ bolter + arbeid demontering/montering totalt 13.200 Det er jo mye penger på en 12 år gammal bil som kanskje er verdt 60000. Tenker litt fram og tilbake om jeg skal reklamere på det "på hjørnet verkstedet" eller bytte alt.
 2. Fikk byttet fjæra på venstre støtdemper i 2019 (skulle selfølgelig byttet på begge sider), og nå røyk den på høyre side. Fikk byttet den på verksted Men jeg ser at bilen er for lav på høyre side etter byttet,, ca 3 cm. Kan det være feil lengde på fjæra? Hvis støtdemperen er gåen vil den sige da?
 3. Ok, da skal jeg forsøke det. Takk for svar
 4. Har hatt bil på to verksteder nå og de kan ikke finne hull i eksosanlegg og ingen klemme men, lyden er der ennå. Har fått flushet automatkasse, byttet olje på motor ,mobil1 esp 5W-30. Ulyden er der ennå. Ingen ulyd på tomgang, men høres godt ved belastning ved kjøring i oppoverbakker. Kan det være lager mellomaksling som lager lyd?
 5. Har en MB w204, 2010 mod. C200cdi. Det er hull i eksosrør foran i bøy der det begynner å gå oppover mot motor. Går det an å bytte dette røret eller må halve eksosanlegget byttes. Noen som vet om et bra verksted som er ok på pris i sør norge?
 6. Gemini

  Sam modul

  Hvor sitter sam modul i front på mercedes w204? Er det den moduler sikringene sitter i eller er sam modul noe annet.
 7. Finner ingen jordbruk eller feil vedr jordkontakt. Ny pæreholder + pærer og kontakt kostet 445,- hos bos. Å terminere ledningene på ny kontakt var en smal sak. MB Forhandleren jeg kjøpte delene Fortalte de hadde hatt flere 204 modeller inne for reperasjon når det gjaldt denne feilen. Så det er nok en feil i el systemet her.
 8. Noen som vet grunnen til at - inn på pluggen Lager problem slik at pluggen "brenner" og pæreholderen får smelteskade På mercedes w204. Jeg finne delenr. Til høyre som er A2048202177 (t- model estate) Noen som vet delenr. til venstre. Mb ville ikke utgi det.
 9. Gemini

  Lys

  Ser at nyere E klasser, fra 2014 har Led nærlys. Noen som har erfaring med de, og hvordan er de ifht xenon når det gjelder lysstyrke?
 10. Jeg vil ikke anbefale Klaus+Co i Flensburg. Jeg hadde bilen inne til B service der. De skiftet også 3 stk parkeringssensorer, vindusviskere, 2 led pærer i bremselys, sjekket motor fordi det kommer svart røyk ved akselerasjon. De fant ikke ut hva som forårsaket den sorte røyken. Jeg betalte 1.800 Euro for dette + at jeg måtte ha med en småsur kundebehandler J Nissen å gjøre. Er nokså sikker på at et norsk verksted ville gjort dette rimeligere.
 11. Sannsynligvis feil blanding diesel/luft eller dieseldyser som sprer drivstoffet galt.
 12. Veldig nyttig link. Da får jeg forhøre meg litt om hvor mange ohm motstand jeg må ha. Takker for svar!
 13. Fikk koblet til led drl til min W204, 2010, på et MB verksted i Tyskland når vi var på ferie der. Det er ikke originalt på bilen, så de måtte kode om og legge opp nye ledninger. Når jeg starter bilen virker de fint. Etter 5-10 minutt begynner de å blinke. Er det noen som vet hva som er galt? Kan det være for høy spenning?
×
×
 • Create New...