Jump to content

Megaoctane

Betalende medlem
 • Posts

  2,211
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Megaoctane

 1. Veldig fin. Bedre med 3 seter bak. Litt mer praktisk.
 2. Har en E300de stv selv. Deilig bil å kjøre i sport+ får ikke brukt den så mye i Oslo dessverre.
 3. Den var godt utstyrt den. Så er det jo riktig med stasjonsvogn av CLS og ikke sedan👍
 4. Hehe. Nei. Stjerna er «i» lokket. Har distronic radar bak der så stjerna er ikke sånn: Den er sånn:
 5. Hvis man besøker https://elbilforum.no/index.php, så ser man hvor gammeldags det forumet er. Et forum med så mye trykk burde vært oppdatert for flere år siden.
 6. Er det virkelig så mange som er imot oppgradering av forumet? Jeg forstår ikke logikken. Verden går dessverre videre, så det er ikke så mye man kan gjøre, annet enn å prøve å henge med. jeg personlig synes forumet endelig ser pen ut.
 7. sånn blir nye S klasse W223. Samme design inn i EQS.
 8. Nå slipper jeg endelig å måtte zoome inn for å lese teksten på iPad.
 9. Norsk språkpakke må kanskje installeres separat, se nedenfor for link til dette: Norsk språkpakke link
 10. Hvorfor er alle så negative? Synes denne ser veldig fin og moderne ut. detailersclub.no, kvinneguiden og diskusjon.no kjører samme type forum. De har alt på norsk. Så det lar seg tydeligvis gjøre, man må bare finne korrekt metode. At arkivforumet ikke klarer det sier kanskje litt om dem.
 11. Utrolig bra. Funker som fjell på mobil!!! logget inn med samme brukernavn og passord som gamle forumet.
 12. Så veldig fin ut. sluttproduktet vil kanskje ligne mer på CLS antar jeg. og nye S klasse skal jo få skjerm som går fra midtarmlenet og oppover, så det blir vel videreført i EQS.
 13. er ikke dette en W205? Da skal de støtte Garmin navigasjon, så lenge du har en navi knapp og SD kort inngang inni midt-armlenet. kjøp eller lån SD kort fra noen andre, evt. kjøp billig fra ebay. eks. fra nett: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=144168550 Evt. kan du kanskje få Apple CarPlay eller Android Auto aktivert fra en stereo forhandler. For eksempel Biltekno i oslo.
 14. ser man på bildet - ser det ut del nr 4 sitter på del nr 1. Vet ikke om det går an å dra den av og sette den på nye... Hvis jeg må bytte hele grillen, så må vel hele fangeren av har jeg forstått. det vil vel koste 4-5.000kr alene i verksted...
 15. Har lyst til å bytte ut «vingene» i grillen fra sølv til samme som leveres i nattpakke. Har fått foliert krommen rundt vinduene, front leppa og diffuseren. Tak railsene har jeg latt være enda. Må man av med hele grillen for å skifte fra dette: Til dette: Kan noen hjelpe med dele nummer så jeg kan høre med Auto Trio.
 16. Takk takk. Garasjene skal bygges opp igjen. Blir ferdig mest trolig før jul. De gamle ble bygd på 80 tallet, og ble bygd rett på asfalt. Denne gangen skal de grave og bygge støpe skikkelig såle og grunnmur, og sørge for at vannet ledes vekk fra garasjene ved regn etc.
 17. Bilen var mye stillere enn C og Passat GTE. Merket det til og med på lyden panoramataket laget ved åpning. Nesten fullstendig lydløst i S213. E300de stv leveres ikke med luftfjæring, og ikke med runflat. Man får 18’’ som standard med AMG styling, ikke 19’’ som de andre E klassene. Bilen er nå klar for henting. Tenkte å hente den ut på tirsdag førstkommende. Skulle egentlig hente på mandag, men selgeren ønsket å ta fri pga skolestart, og det skal han få lov til:)
 18. Har ikke fått tilbakemelding fra politiet. Måtte anmelde saken personlig også, så får nok et brev i posten etterhvert.
×
×
 • Create New...