Jump to content
Mercedes-Benz Entusiastklubbs forum

Megaoctane

Betalende medlem
 • Content Count

  2,207
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About Megaoctane

 • Birthday 06/25/1980

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hvis man besøker https://elbilforum.no/index.php, så ser man hvor gammeldags det forumet er. Et forum med så mye trykk burde vært oppdatert for flere år siden.
 2. Er det virkelig så mange som er imot oppgradering av forumet? Jeg forstår ikke logikken. Verden går dessverre videre, så det er ikke så mye man kan gjøre, annet enn å prøve å henge med. jeg personlig synes forumet endelig ser pen ut.
 3. sånn blir nye S klasse W223. Samme design inn i EQS.
 4. Nå slipper jeg endelig å måtte zoome inn for å lese teksten på iPad.
 5. Norsk språkpakke må kanskje installeres separat, se nedenfor for link til dette: Norsk språkpakke link
 6. Hvorfor er alle så negative? Synes denne ser veldig fin og moderne ut. detailersclub.no, kvinneguiden og diskusjon.no kjører samme type forum. De har alt på norsk. Så det lar seg tydeligvis gjøre, man må bare finne korrekt metode. At arkivforumet ikke klarer det sier kanskje litt om dem.
 7. Utrolig bra. Funker som fjell på mobil!!! logget inn med samme brukernavn og passord som gamle forumet.
 8. Så veldig fin ut. sluttproduktet vil kanskje ligne mer på CLS antar jeg. og nye S klasse skal jo få skjerm som går fra midtarmlenet og oppover, så det blir vel videreført i EQS.
 9. er ikke dette en W205? Da skal de støtte Garmin navigasjon, så lenge du har en navi knapp og SD kort inngang inni midt-armlenet. kjøp eller lån SD kort fra noen andre, evt. kjøp billig fra ebay. eks. fra nett: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=144168550 Evt. kan du kanskje få Apple CarPlay eller Android Auto aktivert fra en stereo forhandler. For eksempel Biltekno i oslo.
 10. Argumentet mot oppgradering har jeg aldri forstått. Hadde alle holdt seg til kjent og kjært, så ville mennesket aldri utviklet seg. Slik ser det ut på detailersclub Slik ser det ut når du skal skrive melding
 11. 1750$ er ingen upris det. Om det så kommer opp til 2000$, er det også verdt det å få en fremtidsrettet forum som ikke krever Tapatalk for å «virke» på alle enheter. Kan admin kontakte styret og få i gang en innsamling. Ha «bannere» på Facebook siden og her på forumet som evt. henviser til en nettside der man forklarer hensikten med innsamlingen og hva man trenger. Spille med åpne kort så ikke folk tror dette er bare en scam.
 12. Alternativet er å lease. Men spørs om det er bil til 50.000kr eller bil til 200.000kr det er snakk om. Forbrukslån er en dyyyyr affære.
 13. Hehe. Noen i styret bør ta initiativet. Evt lage en Vipps bedrift konto (gratis). Så kan vi alle vippse.
 14. Det var jo ikke ille pris overhodet. De kan sikkert hjelpe til med å migrere over alt fra smf til invision også. Man kunne kanskje hatt litt kronerulling på det. Alle som ønsker kan bidra med litt hver. En 50lapp eller en hundrings for å få oppgradert hele forumet og nettsiden uten at admin må sitte med hele jobben. Jeg kan være interessert i å være med og hjelpe til med å administrere hvis det er ønskelig. Har ikke noe databakgrunn men bygd enkle hjemmesider i wordpress og joomla.
×
×
 • Create New...