Jump to content

Deltaone

Members
 • Posts

  1,288
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Deltaone

 1. Ah, jeg hadde dørtrekkene til sølvpilen i bakhodet da jeg spurte, men SLC'en har jeg ikek fulgt like ivrig med på, men ser nå at den har mye av det. Kul den også.
 2. Ja, det er hva man selv liker som er viktigst. Og du traff spikeren på hodet med denne, for den fikk en utrolig fin helhet! Hel rå!
 3. Ah, kjøpte nettopp et saltrekk, og det het diamant mønster det også Så det ble laget av AMG. Hvilken tidsepoke da?
 4. Kanskje dumt spørsmål, men jeg har fulgt veldig lite med på nyere AMG, så derfor fyrer jeg av et kanskje dumt spørsmål; Fulgte med på tråden med stor iver da du sydde interiøret, og ble imponert av ferdighetene dine. Var vel et prosjekt du selv også lærte mye av underveis? Men det mønsteret du brukte med store firkanter, er det noe som har blitt brukt i nyere tid, for synes jeg så likt mønster på en bil på TV fra et amerikanskt program nå nylig. Tenkte tidligere at det kanskje var komponert av deg, og det var og er jo drit tøfft!!
 5. Da er dt full rock'n roll, ut å kjøre!
 6. Ja, har ikke hatt anledning til å bruke penger på den, selv om den var ganske enkel rustmessig, så var det alikevel et kostbart prosjekt. Penger går fortsatt i sprekker i huset her.. Så da står den akkurat nå å koser seg i Italia. Så dersom den ikke blir stjålet der nede, så er den etterhvert tilbake i Larvik. Får vel ta en titt på den når den tid kommer. Skulle ta inntil 2 år.
 7. Ja, litt kjipt dette. Garantert siste gang jeg har solgt denne bilen nå.
 8. Tja, hva skal jeg si. Etter snart 9 år, så er det ikke stort jeg fikk gjennomført på denne bilen. Egentlig ikek mye rust, men fortsatt et stort og kostbart prosjekt. Denne helgen har den ankommet Italia, hvor den skal total renoveres og null stilles. Leveres til oppretter som har avtale med motorverksted og skredder. Så innen to år er den tilbake, men ikke i Tønsberg hos meg, men i Larvik. Følte at det kanskje ikke var noe poeng å la den stå her i 9 år til, så bil og oppsamlede deler fikk nye eier, som faktisk er så spenstig at han satte den på henger og kjørte til Italia med den, hvor han har restaurert bil før.. Så det var vel kanskje det beste...
 9. Hadde jeg bare hatt råd til den..
 10. Fader, bilen din blir alt for fin ! Du skulle hatt en pokal!
 11. SOLGT! Brukt på min w210 frem til den ble solgt for ca 10 år siden. Deretter prøvemontert på en w124 for ca 8 år siden. Kr.500,- til første mann som kan hente dem, sendes ikke. OBS! Mye mulig det ikke er senterlokk på dem lengere.
 12. Dokumentene er solgt! Har fortsatt delene i linken under. Bilen ble reg i mars 90. Papirene er fra juli-desember 1989. Instruksjonsbok kr.500,-. Blå dokumentmappe med hele plast foldere kr.500,-. Eget info skriv om 'shift lock' kr.150,-. MB Touring-Garanti kr.200,-. Sammenfatning av Reklamasjonsrett - Garanti, + gratulasjonsbrev til kunde kr.150,-. Selges fortrinnsvis samlet. Service hefte føler med. Bakstøtfanger i alto grå, med blank list helt frem til hjulbue, til samme bil, sedan; kr.500,-. Se div i denne annonsen: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=200274360
 13. Askebeger fra; Peachtree, J.Walker, Passport Scotch, Beck's, Beefeater, famous Grouse, Marlboro (metall), Kent, wills's Capstan, cutty sark, Martine, Finalndia, Ballentines, Lanson Champagne, Berentzen, Martell, Champagne sigarette filter, Pilsner Guld Nielsen, Pilsner Urguell, Prince (metall), Drikk solo, Basic cigarettes, Faxe (div) , Times sigarettes, Camel (div. også ett uten camel tekst og kamel), Dunhill, Benson & Hedges, Bacardi Breezers, Div vannmugger; B & W scotch, Dunhill (div), Dewars, J.Walker, Haig, Long John Tenker med gru på hvor mange askebeger vi kastet når vi fikk nye fra enten konkurrerende leverandør, eller eksisterende.... Mange av de store koster jo rundt kr.500,- i dag, og vi kastet dem på fyllingen som freesbe.. 🤢
 14. Går i alkohol og sigarett reklame. Er det noen du mangler? Har ingen typiske norske nå annet enn et Solo som er til overs.
 15. Fyrstikk esker er kjekt!! Har også noen sigarer bla Sorte mand i en flott eske. Begynner å bli litt gamle nå da, for det merket gikk vel ut i 2008 el noe. Pluss jeg har masse restaurant ting, og sikkert 30 reklame askebeger.. Morsom å drive på med litt annet en bil. Har en fb gruppe som dreier seg om en gammel restaurant i Tønsberg. Bygget om garasjen min også, så det ble plass til 3 biler og en moped i front, og boden flyttet bak og med plass til en bil der også. Resten på låven i Sandefjord. Skal bli morsom å se den sølvpilen din ferdig, den dagen tar jeg kanskje en tur!
 16. Minner meg om en Audi jeg hadde engang, som ble sendt tilbake til fabrikk, og kom tilbake med 40-60 riper i taket, bulker og to oppripa felger. Han gadd ikke å forklare så mye annet enn at jeg hadde en bruktbil (12 mnd gammel). Men kunne ikke den felgen din har vært polert opp, og lakkert med klarlakk, for de har vel klarlakk originalt.. Sikkert mulig å selge dem lakkerte som de er nå, ser jo fine ut!!
 17. Ble de ripet opp under oppussing...?
 18. MB nøkkelring selges for kr... SOLGT! Har 5-6 stk liggende, og samme som jeg solgte et knippe av her inne for noen år siden. Send meg en direkte melding /PM.
 19. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=200274360 Har også deksler til både frontfanger med riller og uten, de som du tar av for å komme til tauekroken. Send meg en melding på finn.no annonsen, OK?
 20. Kan møte deg ved Nauen, dvs avkjøringen til Tønsberg når du kommer i fra Oslo. Du kan også kjøre inn der når du kommer nordover. Men trenger litt forhåndsvarsel. Hva vil du ha av de delene evt ? https://kart.gulesider.no/?c=59.312652,10.367661&z=14&q="Gullikrysset";214373056;geo Om bakfangeren er aktuell så må jeg få tatt noen bilder, for den ligger skikkelig klønete til. Må vite sånn ca hva du skal betale for den.
×
×
 • Create New...