Jump to content

Deltaone

Members
 • Posts

  1,278
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Deltaone

 1. Hadde jeg bare hatt råd til den..
 2. Fader, bilen din blir alt for fin ! Du skulle hatt en pokal!
 3. SOLGT! Brukt på min w210 frem til den ble solgt for ca 10 år siden. Deretter prøvemontert på en w124 for ca 8 år siden. Kr.500,- til første mann som kan hente dem, sendes ikke. OBS! Mye mulig det ikke er senterlokk på dem lengere.
 4. Dokumentene er solgt! Har fortsatt delene i linken under. Bilen ble reg i mars 90. Papirene er fra juli-desember 1989. Instruksjonsbok kr.500,-. Blå dokumentmappe med hele plast foldere kr.500,-. Eget info skriv om 'shift lock' kr.150,-. MB Touring-Garanti kr.200,-. Sammenfatning av Reklamasjonsrett - Garanti, + gratulasjonsbrev til kunde kr.150,-. Selges fortrinnsvis samlet. Service hefte føler med. Bakstøtfanger i alto grå, med blank list helt frem til hjulbue, til samme bil, sedan; kr.500,-. Se div i denne annonsen: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=200274360
 5. Askebeger fra; Peachtree, J.Walker, Passport Scotch, Beck's, Beefeater, famous Grouse, Marlboro (metall), Kent, wills's Capstan, cutty sark, Martine, Finalndia, Ballentines, Lanson Champagne, Berentzen, Martell, Champagne sigarette filter, Pilsner Guld Nielsen, Pilsner Urguell, Prince (metall), Drikk solo, Basic cigarettes, Faxe (div) , Times sigarettes, Camel (div. også ett uten camel tekst og kamel), Dunhill, Benson & Hedges, Bacardi Breezers, Div vannmugger; B & W scotch, Dunhill (div), Dewars, J.Walker, Haig, Long John Tenker med gru på hvor mange askebeger vi kastet når vi fikk nye fra enten konkurrerende leverandør, eller eksisterende.... Mange av de store koster jo rundt kr.500,- i dag, og vi kastet dem på fyllingen som freesbe.. 🤢
 6. Går i alkohol og sigarett reklame. Er det noen du mangler? Har ingen typiske norske nå annet enn et Solo som er til overs.
 7. Fyrstikk esker er kjekt!! Har også noen sigarer bla Sorte mand i en flott eske. Begynner å bli litt gamle nå da, for det merket gikk vel ut i 2008 el noe. Pluss jeg har masse restaurant ting, og sikkert 30 reklame askebeger.. Morsom å drive på med litt annet en bil. Har en fb gruppe som dreier seg om en gammel restaurant i Tønsberg. Bygget om garasjen min også, så det ble plass til 3 biler og en moped i front, og boden flyttet bak og med plass til en bil der også. Resten på låven i Sandefjord. Skal bli morsom å se den sølvpilen din ferdig, den dagen tar jeg kanskje en tur!
 8. Minner meg om en Audi jeg hadde engang, som ble sendt tilbake til fabrikk, og kom tilbake med 40-60 riper i taket, bulker og to oppripa felger. Han gadd ikke å forklare så mye annet enn at jeg hadde en bruktbil (12 mnd gammel). Men kunne ikke den felgen din har vært polert opp, og lakkert med klarlakk, for de har vel klarlakk originalt.. Sikkert mulig å selge dem lakkerte som de er nå, ser jo fine ut!!
 9. Ble de ripet opp under oppussing...?
 10. MB nøkkelring selges for kr... SOLGT! Har 5-6 stk liggende, og samme som jeg solgte et knippe av her inne for noen år siden. Send meg en direkte melding /PM.
 11. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=200274360 Har også deksler til både frontfanger med riller og uten, de som du tar av for å komme til tauekroken. Send meg en melding på finn.no annonsen, OK?
 12. Kan møte deg ved Nauen, dvs avkjøringen til Tønsberg når du kommer i fra Oslo. Du kan også kjøre inn der når du kommer nordover. Men trenger litt forhåndsvarsel. Hva vil du ha av de delene evt ? https://kart.gulesider.no/?c=59.312652,10.367661&z=14&q="Gullikrysset";214373056;geo Om bakfangeren er aktuell så må jeg få tatt noen bilder, for den ligger skikkelig klønete til. Må vite sånn ca hva du skal betale for den.
 13. Frontfangeren til 96 mod er solgt. Har fortsatt 1990 bakfanger i alto grå.
 14. Vil ha 300 for boken (den eldste), og det samme for mappen + frakt om du ikke er innom i disse trakter da? Trenger du noe av original verktøyet som er i det røde tøy futeralet... ? Jeg har også 124 fangere. 90 mod bakfanger sedan, og 96 mod front fra c124 cab. (trenger lakk).
 15. Kan nok fort bli dyrt å gjøre alt riktig, og mange husker ikke lengere hvordan de var, så man blir lett/fort lurt. Skal jeg ha en w123 så kunne jeg ha tenkt meg en t model med v8, og gjerne en av de som ble bygget om da de var nye med Recaro og full pakke. Men jeg har Lancia'en å gjøre ferdig først.
 16. Nei. Vet du om denne finnes i Norge? Det er et bilde Bård Risan la ut sammen med andre coupe'er, men var vel for at du skulle stemme frem den kuleste liksom..
 17. Et element som er minst like viktig som selve porten, er montøren! Et bra merke er Hørmann. Men du må finne ut om du vil ha isolert, uisolert, stål, eller den som ikke ruster (tror det er alu). De som ikke er isolert får lett bulker. Min ene port er i stål, og den har nå stått 20 meter i fra sjøen i 12 år uten å ruste, så om du ikke skader den så er ikke rustfri port så viktig. Har også en Alutech door som er 2 år. Virker til å være bra. Også greit å gå over porten etter 1-2 år.
 18. .....får håpe at du ikke ender med MB-overdose da! Gratulerer!
×
×
 • Create New...