Jump to content

Deltaone

Members
 • Posts

  1,290
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Deltaone last won the day on October 5

Deltaone had the most liked content!

About Deltaone

 • Birthday 09/01/1969

Recent Profile Visitors

1,631 profile views

Deltaone's Achievements

16

Reputation

 1. Snodig. Jeg hadde noe rart på iphone'en min. Når jeg ringte til folk så kom email adressen opp, litt som ditt problem, og det er det jo ikke alle som trenger å motta.Forsvant av seg selv etterhvet. Jeg har ikke tvilling kort.
 2. Admin? Føler denne gruppen går på vann og ekte kjærlighet..
 3. Ah, jeg hadde dørtrekkene til sølvpilen i bakhodet da jeg spurte, men SLC'en har jeg ikek fulgt like ivrig med på, men ser nå at den har mye av det. Kul den også.
 4. Ja, det er hva man selv liker som er viktigst. Og du traff spikeren på hodet med denne, for den fikk en utrolig fin helhet! Hel rå!
 5. Ah, kjøpte nettopp et saltrekk, og det het diamant mønster det også Så det ble laget av AMG. Hvilken tidsepoke da?
 6. Kanskje dumt spørsmål, men jeg har fulgt veldig lite med på nyere AMG, så derfor fyrer jeg av et kanskje dumt spørsmål; Fulgte med på tråden med stor iver da du sydde interiøret, og ble imponert av ferdighetene dine. Var vel et prosjekt du selv også lærte mye av underveis? Men det mønsteret du brukte med store firkanter, er det noe som har blitt brukt i nyere tid, for synes jeg så likt mønster på en bil på TV fra et amerikanskt program nå nylig. Tenkte tidligere at det kanskje var komponert av deg, og det var og er jo drit tøfft!!
 7. Da er dt full rock'n roll, ut å kjøre!
 8. Ja, har ikke hatt anledning til å bruke penger på den, selv om den var ganske enkel rustmessig, så var det alikevel et kostbart prosjekt. Penger går fortsatt i sprekker i huset her.. Så da står den akkurat nå å koser seg i Italia. Så dersom den ikke blir stjålet der nede, så er den etterhvert tilbake i Larvik. Får vel ta en titt på den når den tid kommer. Skulle ta inntil 2 år.
 9. Ja, litt kjipt dette. Garantert siste gang jeg har solgt denne bilen nå.
 10. Tja, hva skal jeg si. Etter snart 9 år, så er det ikke stort jeg fikk gjennomført på denne bilen. Egentlig ikek mye rust, men fortsatt et stort og kostbart prosjekt. Denne helgen har den ankommet Italia, hvor den skal total renoveres og null stilles. Leveres til oppretter som har avtale med motorverksted og skredder. Så innen to år er den tilbake, men ikke i Tønsberg hos meg, men i Larvik. Følte at det kanskje ikke var noe poeng å la den stå her i 9 år til, så bil og oppsamlede deler fikk nye eier, som faktisk er så spenstig at han satte den på henger og kjørte til Italia med den, hvor han har restaurert bil før.. Så det var vel kanskje det beste...
 11. Hadde jeg bare hatt råd til den..
×
×
 • Create New...