Jump to content

Deltaone

Members
 • Content Count

  1,261
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Deltaone last won the day on November 27

Deltaone had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

About Deltaone

 • Birthday 09/01/1969

Recent Profile Visitors

844 profile views
 1. Vil ha 300 for boken (den eldste), og det samme for mappen + frakt om du ikke er innom i disse trakter da? Trenger du noe av original verktøyet som er i det røde tøy futeralet... ? Jeg har også 124 fangere. 90 mod bakfanger sedan, og 96 mod front fra c124 cab. (trenger lakk).
 2. Kan nok fort bli dyrt å gjøre alt riktig, og mange husker ikke lengere hvordan de var, så man blir lett/fort lurt. Skal jeg ha en w123 så kunne jeg ha tenkt meg en t model med v8, og gjerne en av de som ble bygget om da de var nye med Recaro og full pakke. Men jeg har Lancia'en å gjøre ferdig først.
 3. Nei. Vet du om denne finnes i Norge? Det er et bilde Bård Risan la ut sammen med andre coupe'er, men var vel for at du skulle stemme frem den kuleste liksom..
 4. Et element som er minst like viktig som selve porten, er montøren! Et bra merke er Hørmann. Men du må finne ut om du vil ha isolert, uisolert, stål, eller den som ikke ruster (tror det er alu). De som ikke er isolert får lett bulker. Min ene port er i stål, og den har nå stått 20 meter i fra sjøen i 12 år uten å ruste, så om du ikke skader den så er ikke rustfri port så viktig. Har også en Alutech door som er 2 år. Virker til å være bra. Også greit å gå over porten etter 1-2 år.
 5. .....får håpe at du ikke ender med MB-overdose da! Gratulerer!
 6. Fra slakt til ferdig olje, så tror jeg det blir litt av en jobb om du rapper de sauene i fra naboen.
 7. Blir spennende å se.. Men ang saue ideen, lever nabo sauene trygt, eller utrygt?
 8. https://autohq.com/c-22-sheepskin-floor-mats_jaguar.aspx Også Rolls bruker slikt. Drit dyrt, men dette lager du jo selv kjenner jeg deg rett! Du må bare få slakta en sau med rett ull og farge https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=jaguar+xj40+sheep+whool+floor+mats
 9. Synes det er fint som det er nå. Få sydd noen gulvmatter i samme type sau som Jaguar brukte på 80 tallet, og tidlig 90 tall.
 10. Off, ikke nevn å løpe den i gang a... Sprang en hel halv maraton opp og ned i innkjøringen her i dag. Da jeg gav opp og gikk inn måtte jeg bytte t-skjorte 2 ganger.... tror jeg gikk ned minst 5 kg. Når det kommer til å skaffe deler, så er fordelen nå, i forhold til da jeg var 16 år, eller jeg må egentlig si 11 år, at nå bestiller jeg uten å tenke meg om...... ebay og netthandel gjør det så lettvindt, og jeg slipper t.o.m. å pante flasker først. Her er kødden:
×
×
 • Create New...