Jump to content

Myrsveen

Betalende medlem
 • Posts

  163
 • Joined

 • Last visited

About Myrsveen

 • Birthday 03/04/1994

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Myrsveen's Achievements

0

Reputation

 1. Hei. Ønsker å kjøpe en W124 300DT. Alt er av interesse, trenger heller ikke være EU godkjent. Har du, eller kjenner du noen som vurderer å selge? Vennligst ta kontakt.
 2. Ja riktig! Da er dere litt før i rute enn hva jeg er. Tipper jeg reiser rundt 12 tia i mårra, men da sees vi på Gol
 3. Jeg skal oppover, men pga jobb så blir opplegget mitt litt forandret. Jeg har planer om å slå følge med alle dere som skal oppover i morgen, så reiser jeg ned igjen i morgen kveld. Og kommer opp igjen på lørdag og reiser igjen lørdagskvelden. Planen er at bilen blir stående på Gol mens jeg er nede igjen på Toten. Dette er pga jobb på fredag og søndag.. Når reiser dere i morgen? Hadde vært artig å kjørt sammen.
 4. Ahaa, da er nok mulig jeg reiser oppover på torsdagen også
 5. Hei. I dag er det nøyaktig en måned til landstreffet braker løs. Reiser de fleste av dere oppover på torsdag eller fredag? For min del så må jeg reise på fredags ettermiddag, tenkte på felles avreise.
 6. Aner ikke om han har gjort det. Skal høre etter
 7. Hei. En kamerat av meg har en S210, 320 bensin. Bilen har stått i ro i noen dager, og når han skulle ut å kjøre for et par dager siden så ville ikke bilen gire. Den går kun i første gir og revers, tallene i displayet er også borte. Noen som har noe kjennskap til dette?
 8. Dette blir kult å følge med på videre! Coupen din er veeeldig pen! Legg ut masse bilder av eksosen a?
 9. Dersom bildene er tatt med telefon så kan dette opp-ned fenomenet skyldes hvilken vei telefonen holdes når bildet tas. Jeg er venstrehendt og tar nesten alle bilder med knappen til venstre og det har jo ingen betydning når de vises på telefonen, men samtlige bilder blir opp-ned når de lastes opp på PC'en. Når bilder tas med telefonen liggende flatt så kan rotasjonen variere noen ganger, men da er det jo bare å rotere visningen på telefonen. Men når de lastes opp på PC kommer de med feil rotasjon uansett. Min teori er altså at telefonen er satt opp med en bestemt retning, så når bildene lastes opp kommer de med opprinnelig rotasjon uansett - såfremt de ikke har blitt redigert og lagra på telefonen som nytt bilde med ny identitet før de lastes opp. Godt mulig denne rotasjonsavhengigheten kan oppheves i oppsettet på telefonen. -a- Takk for info, Arnt! Men det der med bilder er jævelig pussig altså, har ikke hatt noe mer problemer med det etter at det ble en ny nettside for opplastning av bilder. Så vet ikke om noe av feilen lå der? Er hvertfall mange av de samme bildene jeg prøvde å legge ut før, som jeg ikke fikk til, som plutselig gikk nå.
 10. Grattis med ferdigbygd 500-look! Jeg er også litt usikker på det dempervalget, det kommer an på hvilken type Bilstein HD du har kjøpt, men de er uansett ikke spesielt egnet for senking. Bilstein grupperer demperne ut fra type demperteknologi og benevner de f.eks. B4, B6, B8 osv... I tillegg skiller de på bruksområde innen hver gruppe og gir demperne et kallenavn i tillegg til B-betegnelsen, f.eks. Comfort, Sprint, Sreet Performance osv... Dette kallenavnet endrer seg også i takt med utvikling av ny demperteknologi innen samme bruksområde. Med Bilstein HD og 25-30 mm senk foran vil den henge nesten nedpå stopperne på demperstanga. Du kan bytte til kortere og hardere demperstoppere, men det blir likevel altfor kort slaglengde. Du trenger altså en demper med kortere kropp og tilstrekkelig slaglengde og Bilstein B6 Sprint eller B8 Sport er riktig i så tilfelle. -a- Tusen takk! Det blir bra til slutt hvertfall, men det begynner å komme seg! Forbanna kjedelig med de demperne, da jeg allerede har montert de på bilen, umulig å få returnert de da. Da skjønner jeg det at jeg skal innom her å spørre om hvilke dempere jeg skal ha neste gang, så jeg ikke går i samme fella en gang til
×
×
 • Create New...