Jump to content

Tobzen

Members
 • Posts

  26
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tobzen

 1. Ingen som vet om noe? Er også på leiting etter!
 2. Hei! Noen fra bergens-området som skal til Gol i helgen? Skal kjøre Natt til lørdag/Lørdags morgen?
 3. - har gått over med multimeter, for sikkerhetskyld!
 4. Har skjekket at det er ikke er brudd i noen av sikringer i sikringsboksen... Ligger det noen sikringer flereplasser? Må kanskje legge til at problemet oppstod etter eg startet bilen med startkabler....
 5. Hei! Har en 91mod 300dt som ikke starter, eller dvs. Den starter om eg tar en ledning fra plusspolen og ned til innslagsreleet.. Men når eg prøver nøkkelen så er det ikke livstegn.. Får glødet og sett på tenningen med nøkkelen, så sånnsett vil jeg tro at tenningslåsen er i orden. I og med at den starter når man tar en ledning fra plusspolen til innslaget ville eg og tro at det ikke er der problemet ligger.. Varmeapparat vifte, soltak eller vindu og har sluttet å virke... Ligger det noen store sikringer på en lur plass eg ikke har funnet.? Eller har noen andre en idé på hvor problemet ligger? - har ikke alarm eller noe sånt på bilen
 6. Mhm! Må jo gå ann å få gjort sånn! Våren er jo begynt å nerme seg, selv om det ikke ser ut sånn i dag i Bergensområde. Så er det jo ikke lenge før bilene er kommet ut av sommerdvale og sommer-tøflene er komt på! - eg blir iallefall med, selv om bilen blir i dvale en stund til!
 7. Ikke akkuratt så mye liv å skryte av her inne altså?
 8. Beklager seint svar.! Er akkuratt sånne felger eg er på ukikk etter, men kom en liten uforbredt reprasjon. Nye dempere, fjørbeinslager og mansjetter innkjøpt. Har noen senkesett liggende? - Så må desverre utsette det etpar lønninger før eg får råd, men kan ikkje eg kontakt igjen når økonomien er på gang igjen?
 9. Gidder du å sende bilde av de? sånn at eg er sikker på at eg såg rett felger!? Isåfall, kass pris du tenker ?
 10. Ønsker å kjøpe kantfelger til w124, 17-19". Helst mye kant! Bergens område.
 11. Eeg og kommer, uansett om eg har fått hentet bilen eller ikke
 12. eg blir iallefall med om datoen passer, selv om eg er relativ ny her inne
 13. Dieselhoraaa in progres!
 14. Noen Som har pæreholdere bak til w124 begge sider? evt. veit kor man kan kjøpe ?
 15. Her er altså da min w124 300 Turbodiesel, også kalla dieselpus! 91. mod med facelift og skinnintr. Km. ca 350 000. Kjøpte bilen i okt-nov 2011, og bilen stod lenge i garasjen for å gjøre litt karosseriarbeid. På denne tiden ble det og skiftet: - Calippere, høyre og venstre, framme og bak. - Skiver, rundt hele. - Klosser - Sett på kon luftfilter - Skifta eksos fra 2.25" til 2,5 " - Lakkert opp begge framskjermer + alle saccoplankene. - Traversforinger bak. - Styrekuler H+V - Stabstagforinger, indre + ytre. - 94 Look frontlykter. - Nye baklykter - Nye sideblinkers, med park lys i. Planer: -Ny frontfanger, bakfanger, sideskjørt + Amg vinge. - Vurderer sterkt heillakkering. - Holset Turbo + ny pumpe. - Nye tøfler på den, forslag? Må vere kantfelger. - Heise bilen litt, etter mine berekninger er bilen senket ca 10 cm framme, og det blir liiiiiiitt lavt! noen som har noe liggende?
 16. Er det på tide å til et treff eller noe før vintern kjem ?
 17. Daaa var bilen komt på hjul! Har bare såvidt fått prøvekjørt den, siden eg ikkje hadde fått tak i prøveskilt eller skilt enda! Men, handbrekken lager noen grusome "gnisselyder" forstår ikkje heilt kva eg har gjort gale inni der! Er jo ikkje så mye galt man kan gjøre! har lest litt her inne, og det eneste som eg ser forskjell på det eg har gjort og det som er på en guid, er at eg har snudd eine fjøra på feil side av bremsebanda. men kan ikkje skjønne at dette skal ha noe å si heller... Kommer bilder ut i løpet av kvelden forhåpentligvis!
 18. Må bare sei at det der er noe av det peneste eg har sett av stasjonsvogner!
 19. Skinnstoler Har savnet det i alle bilene hittil Synd det er rift i armlenet! Fronten begynner å nerme seg montert! Bakenden og! Mangler bakfanger, og eksos! Håper på pakke i posten i morra med eksosdeler! Lyktene som stod på bilen før, wannabe 210 lykter. Skrik ut om nåken vil ha! eg skal ikkje ha dei! Var vist etpar andre biler som sneik seg innanfor kamralinsa! Begynner å ta form, når eu-kontrolltid kjem, og om bilen går igjennom uten mangellapp. så blir det nok nye Larzon Classic tøfler til bilen!
 20. Åja! har sett litt rundt her, og på finn.no /autodb.no og har ikkje ligget så mange til salgs. Men kan godt hende det er bare eg som har oversett noko! Dåå har traversen komt på plass igjen, bremsene nesten montert(må skifte bremseslanger, noe eg hadde glemt å kjøpt). Når bremseslangene er komt på så er calippere, skiver, klosser og alt nytt! Gleder meg som en liten drittunge til å få rubba og polert bilen! Men, har litt arbeid igjen!
 21. Noen som vet om desse passer på w124 300 turbodiesel uten at det må spacere til ?
 22. Takkker Terje! Krysser fingrene for at det blir bra
 23. Er nok meir svart Nei, er ikkje så mange av de, så måtte bare slå til når eg fant den Nei, har nok ikkje målt originaldimensjon! men trodde det var 2". Planen min var egentlig å ha 3" på bilen, men nokon som sa til meg at det blei for stort og eg ville miste effekt då! Så derfor blei det 2.5" med kun endepotte
×
×
 • Create New...