Jump to content

larseer

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

larseer's Achievements

0

Reputation

  1. Hei. Har fått en rift i førersetet på min 1969 W108 som har MB-Tex Hvilket lim kan jeg benytte for å forhindre ytterligere forverring av riften?
  2. Takk for svar... vi virrer litt frem og tilbake nå som gamlebilen er solgt og vi kan bruke litt tid på å finne ny bil. Bagasjeplass er ikke kritisk på ferietur da vi pakker mestparten i vogna og hundeburet spiser opp all plassen bak sånn som vi er vant med når vi hadde passaten. Nå er fruen litt på M klasse 320 CDI (07-10) Og jeg er på enten GLK eller Touareg. Trenger litt hengervekt ser GLK har 2400 kg og de to andre skilter med 3500 kg. Jeg er skepisk til høye uforutsette utgifter på M både slitedel priser og luftfjæring. Bør jeg være det? GLK virker mer "enkel og stødig" og har fått bra tilbakemelding for lite feil som bruktbil, men ja... plassen bekymrer meg. Touareg er en bil for et annet forum men har alltid hatt VW før og kan mye om VW generelt men har ingen erfaring med styrker/svakheter om touareg (2010 og nyere 3.0 tdi)
  3. Hei! Er litt i tenkeboksen for å kjøpe ny (brukt) bil om dagen... må innrømme at jeg nå eier 2 stk VW men har lyst å gå over til MB. Har selvsagt et tak på hvor mye jeg kan bruke på bil, litt avhengig av hva jeg får for min nåværende VW burde 350.000 være overkommelig for det jeg kan bruke på en brukt MB. Skal jeg ha sjangs om å få en 350 CDI er jeg klar over at jeg nok må opp på 400.000 (som skal gå bra) for en som ikke har gått jorda rundt 5 ganger. Digger utseendet på E-klassen og selvsagt motoren på 265 hk frister.... har 2 barn og en hund som og krever litt plass.. Sommerstid har vi en vogn som vi tar med oss på ferie så det skal være nok av Power i denne for vogntrekking vil jeg tro? Har og litt sansen for MB GLK fra 2013 og oppover men her er både plassen og motoren vesentlig mindre... dog hengervekta høyere... Hva anbefaler ekspertene her inne? Vil det være mye dyre utgifter på E-350 med f.eks 160.000 km på telleren kontra en GLK som har gått vesentlig mindre? Vurdert M-klasse men kommet fra til at den er uaktuell for oss.... (da hadde jeg nok vurdert VW Touareg i stedet) Takknemlig for alle gode råd og tips
  4. Har en 69 modell 280S W108 som gasspedalen henger seg opp på. Har forsøkt å smøre opp hele gasslinken og alle ledd jeg kommer over men det ser ikke ut til å hjelpe. Gasspedalen gikk litt lettere enn før, men bilen er livsfarlig på veien som den er nå. Er det noen "hemmelige" eller kjente punkter som jeg ikke ser i overføringen til forgasserne som ikke blir smurt?
×
×
  • Create New...