Jump to content

Thomas Madsen

Betalende medlem
 • Posts

  6,642
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Thomas Madsen

 1. Sikker på dette ? Er det ikke bare motorolje man finner der ??
 2. absolutt ikke å anbefale. Dette da reflektor osv er tilpasset den pæren som sitter i. Det skal MYE til for å få dette likt. Har sjekket opp mye rundt dette da jeg har LED i dag (var der da jeg kjøpte bilen) som vistnok skal være noe av det bedre. Men er ræva... Greia er at "lyskilden" blir sittende feil iht reflektor osv. Etter å ha undersøkt mye er det en type jeg har planer om å sjekke ut, men blir ikke før til sommeren. Morimoto 2stroke skal være noe av det beste som er.
 3. slitasjevarsler sitter bare på 1 side, sikker på at det er klossen som er løs og ikke bremseskjoldet ? Hvis det er "slark" i klossen er det noe galt med caliperen.Den skal jo ligge inntil.
 4. Helårsdekk er jo omtrent umulig både sommer og vinter. halvræva på begge deler
 5. Som sagt var dette på en S210, ting har vel endret seg til det bedre. Men der gikk det en ledning fra vifte og ned til denne boksen som lå ikke så langt unna tåkelys på høyre side mener jeg det var.
 6. Dette er jo knap innkjørte biler. Selv Berlingo'n jeg fiser rundt med har jo gått lenger. Den rundet 304000km nå nettopp....
 7. Hva er da den store forskjellen på piggfri vinterdekk merket MS og helårsdekk merket MS
 8. Tror jeg betalte 400kr for boksen, jeg byttet den, var inni den var ødelagt...
 9. Er ikke disse "helårsdekkene" egentlig bare piggfri vinterdekk ??? De er jo merket MS og det er jo kravet for vinterdekk også selv om snowflake symbolet er på vei til å ta over og er også påkreved i Tyskland.
 10. Uten å vite om dette er likt på S212 som det var på S210 så hadde 210'n problem med en styringsboks som lå omtrent i frontfangeren som styrte vifa. Denne irret så og si i stykker og på min S210 oppførte vifta seg akkurat som du beskriver her.
 11. Har en 2012 ML250 CDI bluetec som trenger litt mer kjølevæske. Febi har en som har MB325.0 og 325.2 Er den da godkjent for min bil ? Står på siden at den skal være det, men har opplevd før at det ikke alltid stemmer.
 12. Ikke primært for å dra hest jeg ser på dette, men greit å ikke måtte ha enda en bil bare for å dra henger par ganger i mnd
 13. Vektbasert arm med sliper på så kan du bare legge den innpå, starte blander og pusser så gjør en oscillerende pusser resten
 14. 500e utgår som følge av behov for dobbelt hundebur Blir å titte litt på GLE63 over nyttår da så får vi se hva vi ender opp med, titter litt på E63 stv også, men usikker på hengerfeste på den.
 15. må se litt mer på GLE tydeligvis, den har vel mer enn 1900 håper jeg. Må ha med i hvert fall 2700kg nemlig Hvis ikke blir det vrient å ha med full hestehenger
 16. https://nybiltester.no/biltest/test-av-amg-gt-63s-4matic/ Denne testbilen ble levert med hengerfeste
 17. lurer på hvilken modeller av AMG som leveres med hengerfeste. Trodde kun det var GT som hadde den muligheten, derfor spm om det er noen som vet om flere som kan leveres med hengerfeste. Trodde at GLE og GLS kunne, men har aldri sett noen med det. Ikke sett noen E klasse med det heller. Har prøvd å titte litt på utstyrslister og kan ikke se jeg har funnet hengerfeste på E klassen. Har tittet litt på E stasjonsvogn men må ha hengerfeste
 18. Er det kun AMG GT som kommer med hengerfeste ? Mener å ha lest at den kommer med det nemlig, men ikke noen andre.
 19. Har et sånt nett til W164 som skal være mellom gulv og tak for å sikre bagasje i å fly fremover. ubrukt, selges kr 3000,- Skal få lagt inn delenummeret på det.
 20. Noen som vet om det finnes dobbel rollo til ML ? Har en W166 som jeg gjerne skulle hatt dette til. Vet det finnes nett og rollo hver for seg, men kunne tenkt meg begge deler i 1 Hadde det på S210'n og det var praktisk, hadde rollo og nett på W164'n men savnet dobbel rollo. Nå har jeg ingen av delene, bortsett fra nettet til w164 som ikke passer i W166.
 21. Noen som vet hvilket år ML'n fikk "løs" skjerm ? Min 2012 har den som er sånn innsunket, mens jeg så en maken i dag som var 2013 som hadde denne "nye" skjermen som er litt frittstående om dere skjønner. Kom dette på 2013 mod(førstreg 2012) eller er det jeg så ettermontert ?
 22. Blåst en luftbelg, så jeg har fått frakta bilen til verksted... Skikkelig moro sånn midt oppå Rondane langt unna all mulig kommunikasjon med omverden. Fikk fraktet den til BOS Lillehammer, så videre derifra til JABil i Ski som fikser det ila dagen i dag.
 23. 2085kg, 194cm bred 480cm lang Sent from my iPhone using Tapatalk
 24. Noen som kan bistå med frakt av bil fra 2477 SOLLI til 1400SKI? Luftbelg som er blåst og ikke kjørbar. [emoji53] Sent from my iPhone using Tapatalk
×
×
 • Create New...