Jump to content

Thomas Madsen

Betalende medlem
 • Posts

  6,642
 • Joined

 • Last visited

About Thomas Madsen

 • Birthday 04/22/1972

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Thomas Madsen's Achievements

0

Reputation

 1. Sikker på dette ? Er det ikke bare motorolje man finner der ??
 2. absolutt ikke å anbefale. Dette da reflektor osv er tilpasset den pæren som sitter i. Det skal MYE til for å få dette likt. Har sjekket opp mye rundt dette da jeg har LED i dag (var der da jeg kjøpte bilen) som vistnok skal være noe av det bedre. Men er ræva... Greia er at "lyskilden" blir sittende feil iht reflektor osv. Etter å ha undersøkt mye er det en type jeg har planer om å sjekke ut, men blir ikke før til sommeren. Morimoto 2stroke skal være noe av det beste som er.
 3. slitasjevarsler sitter bare på 1 side, sikker på at det er klossen som er løs og ikke bremseskjoldet ? Hvis det er "slark" i klossen er det noe galt med caliperen.Den skal jo ligge inntil.
 4. Helårsdekk er jo omtrent umulig både sommer og vinter. halvræva på begge deler
 5. Som sagt var dette på en S210, ting har vel endret seg til det bedre. Men der gikk det en ledning fra vifte og ned til denne boksen som lå ikke så langt unna tåkelys på høyre side mener jeg det var.
 6. Dette er jo knap innkjørte biler. Selv Berlingo'n jeg fiser rundt med har jo gått lenger. Den rundet 304000km nå nettopp....
 7. Hva er da den store forskjellen på piggfri vinterdekk merket MS og helårsdekk merket MS
 8. Tror jeg betalte 400kr for boksen, jeg byttet den, var inni den var ødelagt...
 9. Er ikke disse "helårsdekkene" egentlig bare piggfri vinterdekk ??? De er jo merket MS og det er jo kravet for vinterdekk også selv om snowflake symbolet er på vei til å ta over og er også påkreved i Tyskland.
 10. Uten å vite om dette er likt på S212 som det var på S210 så hadde 210'n problem med en styringsboks som lå omtrent i frontfangeren som styrte vifa. Denne irret så og si i stykker og på min S210 oppførte vifta seg akkurat som du beskriver her.
 11. Har en 2012 ML250 CDI bluetec som trenger litt mer kjølevæske. Febi har en som har MB325.0 og 325.2 Er den da godkjent for min bil ? Står på siden at den skal være det, men har opplevd før at det ikke alltid stemmer.
 12. Ikke primært for å dra hest jeg ser på dette, men greit å ikke måtte ha enda en bil bare for å dra henger par ganger i mnd
 13. Vektbasert arm med sliper på så kan du bare legge den innpå, starte blander og pusser så gjør en oscillerende pusser resten
 14. 500e utgår som følge av behov for dobbelt hundebur Blir å titte litt på GLE63 over nyttår da så får vi se hva vi ender opp med, titter litt på E63 stv også, men usikker på hengerfeste på den.
 15. må se litt mer på GLE tydeligvis, den har vel mer enn 1900 håper jeg. Må ha med i hvert fall 2700kg nemlig Hvis ikke blir det vrient å ha med full hestehenger
×
×
 • Create New...