Jump to content
Mercedes-Benz Entusiastklubbs forum

MercedesW124

Betalende medlem
 • Content Count

  2,031
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About MercedesW124

 • Birthday 07/25/1997
 1. Mva på kjøpesum tenker jeg... Er en privatperson detta. Sjekket på et annet forum, lettere å få prøveskilt som er gyldige i europa (utenom norge) tilsendt til selger av bil, kjøre på dissa til danmark og bytte over til prøveskilt fra det norske vegveset før ankomst i norge. Ikke noe behov for salgsmeldig, kun kontrakt og tysk vognkort i tolla.
 2. Har aldri importert en bil før, skal nedover om noen uker og har i den forbindelse noen spørsmål. Bilen står her: 71292 Friolzheim Ordne med kjøpskontrakt men finnes det noe slags salgsmelding for eierskifte som må fylles ut i Tyskland?.. Noe plass i området man kan skaffe exportskilt?.. Og leste i et annet forum at man måtte levere et exportdokument på vei ut av Tyskland, stemme detta?.. Og trenge man mer enn kjøpskontrakt og tysk vognkort i norske tolla?..
 3. Takk for info, skal bli gøy å få begynt på denna. Rammenummer er WDB1231931F050409
 4. Jo takk for det. Noe rust er det jo men virker generelt bra, litt i kanaler, innerskjermer foran og begge hjulbuer bak må byttes da. Stemmer, ble fortalt av selger at denna ble bestilt som personbil og bygd om til varebil i etterkant. Og at personbilutgaven hadde 14" hjul, mens varebilene hadde 15" hjul og stivere fjøring?..
 5. Ja se om den er reddbar. Stått siden 2003.
 6. Prøve å få til et lite treff lørdag 08/09-18, kl 15.00. Lokasjon er YX Lillesand. Håper på pent vær og bra oppmøte
 7. Fin bil. Synd den er bygget om med facelift. Er dem tv’n original? Kunne hvertfall satt på riktige lykter da... Ikke regn med det, såg veldig ettermontert ut.
 8. Bytta 1986 Hobby 680 jeg hadde mot en 1986 Solifer artic 450 for et par måneder siden, men fant ut at den ble litt liten så ble byttet bort for et par dager siden mot en 1985 Bjølseth 600GDL. Litt mindre enn vogna jeg hadde først (skiller ca 110cm fra hobby 680) men de veier like mye. Virker mye mer solid og bedre kvalitet enn hobbyen. I tillegg bedre utstyrt med stekeovn, vannbåren varme osv. Trur det er en grei vogn som jeg kan få testet ut i vinter.
 9. Var litt mye vann her for noen uker siden, legger ved bilder for de som skulle ha interesse av å se det. Dissa bildene er fra da vann-nivået hadde sunket mye da jeg ikke var hjemme på det værste. 3-4 meter dypt hull, rett ved siden av bilen (ikke min) Ene verkstedet jeg hadde Det meste av hjul og bildeler som lå inne er borte, fant igjen noe hjul i ettertid som hadde reist nedover med elva, men ikke komplette sett Mitt detta også, 124n ble parkert med bakenden inn og helt inntill veggen på høyresida. Her ser dere hvor vannet har vært, nesten opp til taket Her har det vært vann opp til vinduene, dissa har også flytta på seg Bilder fra dagen etter da det var blitt mer normalt vann-nivå i elva/fossen Dissa hjula på utsida stod fint Fikk dratt ut 2 av bilene med bergingsbil Kjørte de bort til nytt verksted selv med bilhenger Hvis noen ønsker å følge prosjektene videre med å fikse alle bilene så er det bare å følge med i tråden min her http://www.mbentusiastklubb.no/smf/index.php?topic=72666.0
 10. Takk for svar! W124 uten "W" - ikke rart jeg ikke har funnet gruppen! Da var du lagt til
 11. Mercedes-Benz 124 Norge, Mercedes-Benz Tekniskprat eller Mercedes Bil/Deler kjøpes og selges! er noen grupper du kan sjekke ut
 12. Har dette på 190´n og som er facelift. Bilde av detta?.. Aldri sett før
×
×
 • Create New...