Jump to content
Mercedes-Benz Entusiastklubbs forum

Stein Arnestuen

Betalende medlem
 • Content Count

  498
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Stein Arnestuen

 • Birthday 09/17/1961
 1. Hvordan gikk det med jekkfestene? Var de greie å tilpasse? Trenger 4 stk til min 300 CE. Hvor kjøpte du de til slutt?
 2. Da har vi inngått en samarbeidsavtale men Moss og omegn motorhistoriske forening i Moss om å ha klubbmøter i deres lokaler. Dette er nå i orden og vi har bestemt at vi i begynnelsen har vi møter en gang i måneden og siste onsdag i måneden. Her er det salg av kaffe,pølser og vafler. I dette lokalet er det også et møterom vi kan låne hvis det er behov for det. Her er det bare å møte opp folkens, noe bedre enn dette skal vi lete lenge etter. Jeg treffes på 95 92 80 70 hvis det er noe dere lurer på. Her er veibeskrivelse og adresse (hentet fra hjemmesiden deres): Vi har tilholdssted i den gamle brannstasjonen i Vogts gate 11 i Moss. Det er svært enkelt å finne enten du kommer med fergen eller fra E6. Veibeskrivelse til oss: Kommer du E6, ta av avkjørsel 14 til Moss, følg skilting til Horten (ferge). Etter Mosseporten (tunnelen), ta til høyre i første rundkjøring. Vi ligger på enden av gaten, er det mye trafikk så kjør gjerne til neste rundkjøring og snu der, da dette er mer trafikksikkert. Fra fergen, følg skiltet vei til Oslo, etter 2. rundkjøring ligger det på høyre hånd.
 3. Still spørsmålet på hovedforumet, tror du for flere svar der.
 4. P.g.a. vinterferie blir det ikke noe treff i morgen Onsdag 24/02 i Østfoldavdelingen.
 5. Ja det er det, men hvis det er plass på forsiden(ut mot veien) er det greit å parkere der. Til dere som ikke er kjent i området så er det litt kaos der p.g.a. bygging på nabotomten.
 6. Da har vi inngått en samarbeidsavtale men Moss og omegn motorhistoriske forening i Moss om å ha klubbmøter i deres lokaler. Dette er nå i orden og vi har bestemt at vi i begynnelsen har vi møter en gang i måneden og siste onsdag i måneden med start onsdag 27/1-2016 fra kl.18.00 og utover. Her er det salg av kaffe,pølser og vafler. I dette lokalet er det også et møterom vi kan låne hvis det er behov for det. Her er det bare å møte opp folkens, noe bedre enn dette skal vi lete lenge etter. Jeg treffes på 95 92 80 70 hvis det er noe dere lurer på. Her er veibeskrivelse og adresse (hentet fra hjemmesiden deres): Vi har tilholdssted i den gamle brannstasjonen i Vogts gate 11 i Moss. Det er svært enkelt å finne enten du kommer med fergen eller fra E6. Veibeskrivelse til oss: Kommer du E6, ta av avkjørsel 14 til Moss, følg skilting til Horten (ferge). Etter Mosseporten (tunnelen), ta til høyre i første rundkjøring. Vi ligger på enden av gaten, er det mye trafikk så kjør gjerne til neste rundkjøring og snu der, da dette er mer trafikksikkert. Fra fergen, følg skiltet vei til Oslo, etter 2. rundkjøring ligger det på høyre hånd.
 7. Heldige de som har en sånn i garasjen, vakre biler det der. :D
 8. Jeg leser hva dere skriver folkens og skal forhøre meg litt om et samlingssted.
 9. Da er Lokallag Østfold oppe å går, og i den forbindelse tar vi et treff/dekksparking Torsdag 10/9-2015 kl.18.00 på den vanlige plassen i Sarpsborg, under Sandesundbrua i Sarpsborg på parkeringsplassen til Ekspert. Har ingen spesielle planer for møtet, bare preke og kanskje en kopp kaffe.
 10. Har du snakket med eieren i det siste Olaf, jeg leverte en forgasser der for et par år siden til en gråtass og har ikke sett eller hørt noe ennå. Har prøvd å ringe men til ingen nytte. Nå er traktoren solgt så jeg gidder ikke å ringe lenger.
 11. Så så gutter, ikke ta for hardt i nå da, men takk for hyggelige tilbakemeldinger.
 12. Ja vi får håpe det kommer folk, men vi er avhengig av bra vær.
×
×
 • Create New...