Jump to content

Stein Arnestuen

Betalende medlem
 • Posts

  499
 • Joined

 • Last visited

About Stein Arnestuen

 • Birthday 09/17/1961

Stein Arnestuen's Achievements

1

Reputation

 1. Hvordan gikk det med jekkfestene? Var de greie å tilpasse? Trenger 4 stk til min 300 CE. Hvor kjøpte du de til slutt?
 2. En liten oppdatering. Fikk skilter i høst og viste bilen på biltilsynet like etterpå for å få godkjent påbygget, alt var i orden. Kan nå laste ca 2300 kg.
 3. Herlig Henning. Ja og nå kan jeg jo hente den selv også. :D
 4. Da har vi inngått en samarbeidsavtale men Moss og omegn motorhistoriske forening i Moss om å ha klubbmøter i deres lokaler. Dette er nå i orden og vi har bestemt at vi i begynnelsen har vi møter en gang i måneden og siste onsdag i måneden. Her er det salg av kaffe,pølser og vafler. I dette lokalet er det også et møterom vi kan låne hvis det er behov for det. Her er det bare å møte opp folkens, noe bedre enn dette skal vi lete lenge etter. Jeg treffes på 95 92 80 70 hvis det er noe dere lurer på. Her er veibeskrivelse og adresse (hentet fra hjemmesiden deres): Vi har tilholdssted i den gamle brannstasjonen i Vogts gate 11 i Moss. Det er svært enkelt å finne enten du kommer med fergen eller fra E6. Veibeskrivelse til oss: Kommer du E6, ta av avkjørsel 14 til Moss, følg skilting til Horten (ferge). Etter Mosseporten (tunnelen), ta til høyre i første rundkjøring. Vi ligger på enden av gaten, er det mye trafikk så kjør gjerne til neste rundkjøring og snu der, da dette er mer trafikksikkert. Fra fergen, følg skiltet vei til Oslo, etter 2. rundkjøring ligger det på høyre hånd.
 5. Still spørsmålet på hovedforumet, tror du for flere svar der.
 6. P.g.a. vinterferie blir det ikke noe treff i morgen Onsdag 24/02 i Østfoldavdelingen.
 7. Ja det er det, men hvis det er plass på forsiden(ut mot veien) er det greit å parkere der. Til dere som ikke er kjent i området så er det litt kaos der p.g.a. bygging på nabotomten.
 8. Da har vi inngått en samarbeidsavtale men Moss og omegn motorhistoriske forening i Moss om å ha klubbmøter i deres lokaler. Dette er nå i orden og vi har bestemt at vi i begynnelsen har vi møter en gang i måneden og siste onsdag i måneden med start onsdag 27/1-2016 fra kl.18.00 og utover. Her er det salg av kaffe,pølser og vafler. I dette lokalet er det også et møterom vi kan låne hvis det er behov for det. Her er det bare å møte opp folkens, noe bedre enn dette skal vi lete lenge etter. Jeg treffes på 95 92 80 70 hvis det er noe dere lurer på. Her er veibeskrivelse og adresse (hentet fra hjemmesiden deres): Vi har tilholdssted i den gamle brannstasjonen i Vogts gate 11 i Moss. Det er svært enkelt å finne enten du kommer med fergen eller fra E6. Veibeskrivelse til oss: Kommer du E6, ta av avkjørsel 14 til Moss, følg skilting til Horten (ferge). Etter Mosseporten (tunnelen), ta til høyre i første rundkjøring. Vi ligger på enden av gaten, er det mye trafikk så kjør gjerne til neste rundkjøring og snu der, da dette er mer trafikksikkert. Fra fergen, følg skiltet vei til Oslo, etter 2. rundkjøring ligger det på høyre hånd.
 9. Heldige de som har en sånn i garasjen, vakre biler det der. :D
 10. Jeg leser hva dere skriver folkens og skal forhøre meg litt om et samlingssted.
 11. Bare kjør på Nova, bilene er til å brukes.
×
×
 • Create New...