Jump to content

HåvardR

Betalende medlem
 • Content Count

  439
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About HåvardR

 • Birthday 01/10/1994

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eg har lurt på om dette er mulig eller om dei kan sjå at skilta ikkje er fra SVV?
 2. Eg har ein w123 der EUen er gått ut og bilen trenger veldig mykje stell før det er håp om å gå godkjent den. Bilen har dei originale skilta fra 1984 og eg ønsker av den grunn ikkje å levere inn skilta da dei kommer til å bli makulert før eg får godkjent bilen og kan hente ut skilt igjen. Er det ein lur måte å få avregistrert bilen, men beholde skilta?
 3. Eg skifta xenonpærer på ein w212 for eit par år sida. Etter kva eg hugser var høgresida svært enkel å kome til uten å demontere noko. Venstre side var umulig, der tok eg ut innerskjermen (gjort på 2 minutter så vel verd det) og då er det kjempegod plass. Eg skifter alltid pærene i par uansett. Ryker den eine pæra så ryker den andre også innen rimelig tid.
 4. Eg pleier å bruke dyserens ved bytte av dieselfilter 1 gang i året (Ca kvar 30-35 000km). Når eg skifter dieselfilteret heller eg dyserensen i filteret, starter bilen og lar den gå 10-20 sekunder, stopper og lar den stå 10-15 min før eg starter og lar den gå nokon minutter. Denne måten skal i teorien la dyserensen jobbe i systemet, om det har ein bedre effekt eller ikkje kan eg ikkje garantere. Eg bruker Tunap sin rens med god erfaring.
 5. Har du fått orden på dette? Om ikkje så har du 2 valg for å få den nye spilleren til å fungere; 1. Du må hente + strøm til den, f.eks via sigarettenneren. Eller 2. Du kan bruke eit canbus adapter som dette; https://bilradiospes.no/produkter/bilstereo/bilspesifikt-tilbehor/can-bus-rattadaptere/can-bus-rattadaptere/ctsmc006.2 Fordelen med å bruke det adapteret er at du kan få multifunksjonsknappene på rattet til å virke mot spilleren (volum og skifte sang). I såfall treng du ein liten kabel til fra det adapteret til spilleren (krever at spilleren du har kjøpt støtter denne
 6. Dette er ikkje noe man "mekker til selv". Dette er snakk om å montere originale Mercedes deler laga for bilmodellen. Alle delene kan kjøpes originalt hos Mercedes, men det leveres vel ikkje som eit komplett kit. Kommer du derimot med alle delenr og antall kan dei bestille det til deg, om dei ikkje ønsker å finne dette selv. Hos autoroyal kan du bestille alt som en pakke, alt originalt Mercedes ned til minste popnagl. https://www.autoroyal.no/shop/productDetails.aspx?ProductId=737&catalogDirectoryId=784&menunode= W211 karosseriet er klargjort for montasje og einaste feil man k
 7. Det var det eg tenkte meg. Eg har tilgang til WIS, men mine kunnskaper i programmet strekker seg ikkje lengre enn å finne enkle rep instrukser. Korleis kan man hente ut servicearket ut fra servicekoden til bilen?
 8. Hei, Har ein w204 som står verkstedkode: 550A og Servicekode: A3 i bilen sitt display. Er det noen måte/program for å hente ut kva det vil sei/kva som skal gjøres på service? Kva bruker forhandler for å finne denne informasjonen?
 9. Ja, det er denne eg har begynt å mistenke. Når eg forsøker å gå inn på OCP modulen får eg kommunikasjonsfeil i SD. Dog usikker på om det skyldes feil på den eller andre ting. Siden eg får feilkoden og takluka som og blir styrt av OCP virker. Skal ta meg ein tur på lokal bilhugger og sjå om dei har ein med likt delenr for å teste om det hjelper. Kablinga ser heilt fin ut.
 10. Hei, Får feilmelding i instrumentpanelet "autolys virker ikke". Automatisk vindusviskere fungerer heller ikkje. Forsøkt å skifte regn/lyssensoren i frontruta uten at det hjalp. Det er ikkje bytta frontrute. Sjå vedlagt bilde fra Star. Det er ein w203 facelift.
 11. Lest ut med Star ja, einaste koder som ligger der er defekte glødeplugger, men det skaper vel ikkje slike feil. Den går ikkje i nødmodus da bilen er som normal med en gang man går av og på gassen og kan virke i 30 sek eller 3 min før det skjer neste gang. Hastighet er ikkje relevant heller. Har ikkje funne noe som trigger feilen, det berre skjer plutselig.
 12. Har problem på ein Hymer bobil som er bygd på Sprinter fra år 2000. Ved kjøring dør plutselig effekten. Eksempel: kan kjøre jamnt i 50km/t, plutselig forsvinner effekten og bilen mister fart og turtall, når ein slipper gassen og gir gass igjen virker alt OK fram til neste gang. Ingen feilmeldinger på girkasse eller motor. Motor er OM612.981 Girkasse er 716.643
 13. Automatkassa har eg lest er kjent problem ja. Og dyrt pga det sitter elektronikk i den elplata. Er godt fornøyd med at den er kosta på mykje, forhåpentligvis lite problemer igjen tilmeg. Einaste som må gjøres er å gå over bremsene framme og eit gåent fjærbeinslager. Og ta litt overflaterust i hjulbuene bak. Og ein defekt parksensor...
 14. Hmm, dei klipsa har eg ikkje lagt merke til. Dei må eg sjå etter! Det blir bra plass inni der når man legger ned baksetene og heilt flatt i tillegg. Det rommet skal eg sjekke ut, kanskje ein finner noen gamle skatter. Er ellers B klassen kjent for å være bra? Eg fekk med en bunke kvitteringer. Bilen blei påkosta over 120 000kr av eigeren som hadde den mellom 2015-2017! Ny dieseltank, klimakompressor, dynamo, alle løpehjul, multireim, styreenhet i girkassa +++ i tillegg til 2 runder med nye bremseskiver bak og 2 runder med bremserør bak. I morgen
 15. Hehe, hengerfeste har eg ikkje, men plasseringa av jekken var litt artig ja 😁
×
×
 • Create New...