Jump to content

Frode Sørensen

Betalende medlem
 • Posts

  435
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Frode Sørensen

 1. Kult. Vi bygger nytt i Trolldalen, innkjøring til feltet fra Styrivegen, ikke Styribakken som for Trollåsen.
 2. Trist med 210'en ja. Som Frode sier, artig med flere eidsvollinger. Selv bor jeg på Eidsvoll Verk, men flytter til Styri-området (Grue) til sommeren. 😀
 3. Årsmøte for lokallag Oslo blir arrangert 02/08-2021 klokken 18:00 via teams, link til møterom på teams kommer på mail nærmere møtet. Agenda for møte: Innledning og medlemmene ønskes velkommen til årsmøte! Godkjenning av innkallelse til årsmøte. Valg av sekretær. Gjennomgang av årsrapport. Økonomi lokallag Oslo Valg av lokallag styre 2021-2022 Planlegging av nye treff 6mnd fremover (etter landstreff 2021) Innmeldte saker. Hvis du har noe du vil ta opp i møte ønsker vi at du at du gir beskjed om dette ved å sende en e-post til oslo@mbentusiastklubb.no eller chris.robin.lunde@mbentusiastklubb.no innen 26/07-2021.
 4. Har du googla akkurat det du lurer på? Jeg kjørte et søk på google med dette søket "mercedes vito w639 glow relay location" og fikk bl.a. link til en video på YouTube..
 5. Jeg hadde et veldig liknende problem på min 2009 GL 450 (X164). Etter mye feilsøking, bytting av SAM og flere andre komponenter ble problemet lagt i henda på en utrolig dyktig kar på BOS Jessheim. Etter bare noen minutter kom han ut med releer som så ut til å ha samme funksjon som vanlige fulltlys-releer i hånda. Han hadde bytta de med to nye. De gamle lukta svidd elektronikk. Etter det har det virka helt stabilt.
 6. Jeg vil på det varmeste anbefale deg å ta en tur til Frode Aarsby på Aarsby Bil på Skjetten/Olavsgaard. Kjempegod service og solid kunnskap om bilene våre. At du har rabatt der som klubbmedlem er også en hyggelig bonus.
 7. Dette er første gang jeg har sett at det har kommet noe om MB Trac her på dette forumet, så jeg er nok redd for at det er lenge mellom hver gang det er noen innom her med kunnskap om disse fine traktorene. For min egen del har jeg kjørt mye både MB Trac og Unimog, uten at jeg har ervervet meg noe teknisk kompetanse om de. Men det kan jo hende at det er noen her som kan hjelpe.
 8. Av utstyrsoversikten for din bil ser jeg at du har kode 525 - Audio 50 APS. Det hadde jeg også på min C200 2008 modell og der er det ikke noe MMI grensesnitt. Det eneste du da kan koble opp over bluetooth til bilen er telefon-delen av telefonen din og det kan du kun bruke for å ringe med. Ser skjermen i din bil slik ut? (beklager dårlig bilde, det er fra salgsannonsen for min C200 tilbake i desember 2011) Det finnes muligheter for å erstatte Audio 50 APS i bilen din med mer avanserte enheter fra MB samt at det er mange, og etterhvert, gode tredjepartsløsninger.
 9. Det er ikke sikkert Comand i din bil har MultiMedia Interface (MMI). Hvis du har chassisnummer på bilen er det også mulig for flere av oss her å finne ut av hvordan comand du har og om du da kan koble til den kabelen du har kjøpt. I en GL (X164) fra 2008 som jeg nettopp har solgt er det en tilkobling i hanskerommet for MMI, men den bilen hadde også den største comand-enheten fra den tiden.
 10. Nå er du registrert som betalende medlem Egil. Da finner du også informasjonen du trenger i posten til Simen.
 11. Jeg skal sende noen e-poster internt i styret så skal vi se om det skjer noe. Jeg støtter deg veldig i det med FB. Der er jo ting nytt i dag, gammelt i morgen og borte dagen derpå.
 12. Jeg har W166 i form av GLE 500e 2016 modell. Kombo av bensin og strøm med andre ord. SUV-rakett uten at den er AMG. Veldig fornøyd så langt, også når jeg drar 1700kg campingvogn.
 13. Etter hva jeg ser så er du i kategorien "Members", ikke "Betalende medlem" som f.eks. Simen er. Er du betalende medlem i klubben?
 14. Hva har jeg gjort med min MB i dag? Jeg har solgt X164en, så nå har jeg bare W166en igjen. Det er forøvrig den tredje bilen på rad vi selger her i husstanden som ender opp i Bergens-området. Slik så den ut rett før den forlot gårdsplassen her nå nettopp:
 15. Jeg kan kjapt sjekke dette for deg opp mot systemet bak Gnist-appen. Er du registrert som medlem i klubben med den samme e-post adressen som du er registrert med her på forumet? Send meg evt en PM med detaljer.
 16. Litt sent svar, men du finner også medlemskortet i Gnist-appen hvis du installerer den.
 17. Dessuten - når du kjøper spell ny 213 er vel ikke 30.000,- for vinterhjul så spinnvilt priset? Det er jo tilsvarende pris som for nye sommerdekk til X164en min..
 18. Jeg anbefaler å ta en telefon til Aarsby Bil på Olavsgaard. Gutta der er skikkelig serviceinnstilte og kan sikkert hjelpe deg! Hvis du er betalende medlem i klubben her får du også rabatt hos Aarsby Bil.
 19. Chrome. ingen tvil der for min del så langt. Men man kan også bruke den noe lettere Microsoft Edge, som nå er basert på samme "motor" som Chrome, Chromium.
 20. Der har du gleden av at vi har et forum Olaf. Det går faktisk an å finne (og svare på) gamle tråder..
 21. Med min 2016 GLE 500e var situasjonen en litt annen, der var Apple Carplay aktivert, men ikke Android Auto. USB-portene mine var med andre ord på plass som de skulle. Etter mye fram og tilbake med søk på nettet, lesing på forum og (mislykkede) forsøk på hjelp hos BOS endte jeg opp med å få veldig god hjelp og problemet fiksa hos Aarsby Bil på Olavsgaard. Jeg foreslår at du tar en telefon til de og hører om de kan hjelpe deg. Klubben har avtale med de så vi får en grei rabatt som medlemmer. PS! Jeg har ikke noe annet forhold til Aarsby Bil enn at jeg er veldig fornøyd med servicen der.
 22. Ta kontakt med Aarsby Bil på Olavsgaard rett nord for Oslo. Klubben har rabattavtale med de og jeg er rimelig sikker på at de kan hjelpe deg her. Frode Aarsby og teamet hans er veldig fine folk!
 23. Jeg har tipset Medlemsansvarlig om dette, han tar kontakt med deg.
 24. Kan bekrefte den antakelsen. Har hatt dette varselet både på E og GL. Bilen lot seg ikke heve bak på E-klassen, der var det problemer med begge belgene. På GLen så viste det seg å være at demperne bak (bil med ADS), ikke fjærene, måtte byttes ut.
 25. Merk at det er drøye seks og et halvt år mellom disse postene..
×
×
 • Create New...