Jump to content

Frode Sørensen

Betalende medlem
 • Content Count

  414
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Frode Sørensen last won the day on January 27

Frode Sørensen had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About Frode Sørensen

 • Birthday 12/23/1971

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg kan kjapt sjekke dette for deg opp mot systemet bak Gnist-appen. Er du registrert som medlem i klubben med den samme e-post adressen som du er registrert med her på forumet? Send meg evt en PM med detaljer.
 2. Litt sent svar, men du finner også medlemskortet i Gnist-appen hvis du installerer den.
 3. Dessuten - når du kjøper spell ny 213 er vel ikke 30.000,- for vinterhjul så spinnvilt priset? Det er jo tilsvarende pris som for nye sommerdekk til X164en min..
 4. Jeg anbefaler å ta en telefon til Aarsby Bil på Olavsgaard. Gutta der er skikkelig serviceinnstilte og kan sikkert hjelpe deg! Hvis du er betalende medlem i klubben her får du også rabatt hos Aarsby Bil.
 5. Chrome. ingen tvil der for min del så langt. Men man kan også bruke den noe lettere Microsoft Edge, som nå er basert på samme "motor" som Chrome, Chromium.
 6. Der har du gleden av at vi har et forum Olaf. Det går faktisk an å finne (og svare på) gamle tråder..
 7. Med min 2016 GLE 500e var situasjonen en litt annen, der var Apple Carplay aktivert, men ikke Android Auto. USB-portene mine var med andre ord på plass som de skulle. Etter mye fram og tilbake med søk på nettet, lesing på forum og (mislykkede) forsøk på hjelp hos BOS endte jeg opp med å få veldig god hjelp og problemet fiksa hos Aarsby Bil på Olavsgaard. Jeg foreslår at du tar en telefon til de og hører om de kan hjelpe deg. Klubben har avtale med de så vi får en grei rabatt som medlemmer. PS! Jeg har ikke noe annet forhold til Aarsby Bil enn at jeg er veldig fornøyd med servicen der.
 8. Ta kontakt med Aarsby Bil på Olavsgaard rett nord for Oslo. Klubben har rabattavtale med de og jeg er rimelig sikker på at de kan hjelpe deg her. Frode Aarsby og teamet hans er veldig fine folk!
 9. Jeg har tipset Medlemsansvarlig om dette, han tar kontakt med deg.
 10. Kan bekrefte den antakelsen. Har hatt dette varselet både på E og GL. Bilen lot seg ikke heve bak på E-klassen, der var det problemer med begge belgene. På GLen så viste det seg å være at demperne bak (bil med ADS), ikke fjærene, måtte byttes ut.
 11. Merk at det er drøye seks og et halvt år mellom disse postene..
 12. Min 2007 E320 CDI 4Matic gikk på 0,7 på langkjøring (40 mil, snittfart på rundt 80 km/t), så det er nok uten tvil høyt at en E200 bruker såpass mye som din.
 13. Hmm.. God kandidat for Oslo Motor Show neste år tenker jeg..
 14. For den som er litt glad i å bruke høyrelabben så er både 500e og GLE63 forholdsvis farlige greier for førerkortet..
 15. Kjøp de på nettet for å styre unna litt av køen ved inngangen. Eller enda bedre - vær med å stå på standen vår og slipp inn gratis! 😎
×
×
 • Create New...