Jump to content
Mercedes-Benz Entusiastklubbs forum

Frode Sørensen

Betalende medlem
 • Content Count

  400
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Frode Sørensen last won the day on October 30

Frode Sørensen had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About Frode Sørensen

 • Birthday 12/23/1971

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Min 2007 E320 CDI 4Matic gikk på 0,7 på langkjøring (40 mil, snittfart på rundt 80 km/t), så det er nok uten tvil høyt at en E200 bruker såpass mye som din.
 2. Hmm.. God kandidat for Oslo Motor Show neste år tenker jeg..
 3. For den som er litt glad i å bruke høyrelabben så er både 500e og GLE63 forholdsvis farlige greier for førerkortet..
 4. Kjøp de på nettet for å styre unna litt av køen ved inngangen. Eller enda bedre - vær med å stå på standen vår og slipp inn gratis! 😎
 5. GLE ser ut til å ha 3.500 kg jevnt over med unntak av 500e som bare kan dra 2.000. Sjekket også GLE 63, den kan også dra 3.500 kg.
 6. Det varierer litt med aktivitet her, det vet jo du Thomas.. AMG med hengerfeste, det spørs hvordan biler du mener.. SUVene kan i alle fall leveres med krok.
 7. Glimrende! Du får PM om dette nå straks.
 8. Hvis du ser her så ser det ikke ut til at MB godkjenner så mye annet enn forskjellig bredde foran og bak for din bil. Skulle du finne på å sette smalere dekk på 9" brede felger enn de 275/40 som sitter originallevert på bilen din tror jeg av erfaring at det vil bli seende litt "strekt" ut. Samtidig er også min erfaring at det er mindre gummi som beskytter felgen mot uheldige møter med fortauskanter etc.
 9. På hvordan maskin (Apple eller Windows) forsøker du å laste ned kartene?
 10. Dette ser veldig bra ut så langt. Jeg har til og med funnet igjen noe jeg tenkte jeg skulle spørre om, men som bare plutselig funket før jeg rakk å spørre.. Det er nok som det har blitt skrevet tidligere her - vi mennesker er litt rare når det kommer til noe nytt. Tommel opp til Arnfinn og jobben han har gjort med forumet i helgen!
 11. Dette emnet har blitt flyttet til Teknisk avdeling. [iurl]https://www.mbentusiastklubb.no/smf/index.php?topic=79491.0[/iurl]
 12. Dette emnet har blitt flyttet til Teknisk avdeling. [iurl]https://www.mbentusiastklubb.no/smf/index.php?topic=79483.0[/iurl]
 13. Dette emnet har blitt flyttet til Teknisk avdeling. [iurl]https://www.mbentusiastklubb.no/smf/index.php?topic=79473.0[/iurl]
 14. Har du hørt med Eidsvoll Pulverlakk AS på Råholt? Det blir vel midt i mellom heme og arbe tenkjer je. Kjør innom dem i Råholtgutua 12, 2070 Råholt på vei til eller fra jobb. Har hørt mye bra om dem er i lokalområdet.
 15. Ser veldig spennende ut.. Lurer veldig på hvordan de løser utfordringen med "speilene". Jeg har kjørt Audi e-tron med skjermer som erstatning for speilene. Det blir ikke helt det samme, mister bl.a. dybde og muligheten til å vurdere avstand til de forskjellige elementene man ser i speilene. I høy hastighet virket det også som om de slet litt med å oppdatere skjermene kjapt nok. Mulig det er en vane, jeg blir gjerne kvitt speilene.
×
×
 • Create New...