Jump to content

Frode Sørensen

Betalende medlem
 • Content Count

  405
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Frode Sørensen last won the day on October 30 2019

Frode Sørensen had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About Frode Sørensen

 • Birthday 12/23/1971

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Med min 2016 GLE 500e var situasjonen en litt annen, der var Apple Carplay aktivert, men ikke Android Auto. USB-portene mine var med andre ord på plass som de skulle. Etter mye fram og tilbake med søk på nettet, lesing på forum og (mislykkede) forsøk på hjelp hos BOS endte jeg opp med å få veldig god hjelp og problemet fiksa hos Aarsby Bil på Olavsgaard. Jeg foreslår at du tar en telefon til de og hører om de kan hjelpe deg. Klubben har avtale med de så vi får en grei rabatt som medlemmer. PS! Jeg har ikke noe annet forhold til Aarsby Bil enn at jeg er veldig fornøyd med servicen der.
 2. Ta kontakt med Aarsby Bil på Olavsgaard rett nord for Oslo. Klubben har rabattavtale med de og jeg er rimelig sikker på at de kan hjelpe deg her. Frode Aarsby og teamet hans er veldig fine folk!
 3. Jeg har tipset Medlemsansvarlig om dette, han tar kontakt med deg.
 4. Kan bekrefte den antakelsen. Har hatt dette varselet både på E og GL. Bilen lot seg ikke heve bak på E-klassen, der var det problemer med begge belgene. På GLen så viste det seg å være at demperne bak (bil med ADS), ikke fjærene, måtte byttes ut.
 5. Merk at det er drøye seks og et halvt år mellom disse postene..
 6. Min 2007 E320 CDI 4Matic gikk på 0,7 på langkjøring (40 mil, snittfart på rundt 80 km/t), så det er nok uten tvil høyt at en E200 bruker såpass mye som din.
 7. Hmm.. God kandidat for Oslo Motor Show neste år tenker jeg..
 8. For den som er litt glad i å bruke høyrelabben så er både 500e og GLE63 forholdsvis farlige greier for førerkortet..
 9. Kjøp de på nettet for å styre unna litt av køen ved inngangen. Eller enda bedre - vær med å stå på standen vår og slipp inn gratis! 😎
 10. GLE ser ut til å ha 3.500 kg jevnt over med unntak av 500e som bare kan dra 2.000. Sjekket også GLE 63, den kan også dra 3.500 kg.
 11. Det varierer litt med aktivitet her, det vet jo du Thomas.. AMG med hengerfeste, det spørs hvordan biler du mener.. SUVene kan i alle fall leveres med krok.
 12. Glimrende! Du får PM om dette nå straks.
 13. Hvis du ser her så ser det ikke ut til at MB godkjenner så mye annet enn forskjellig bredde foran og bak for din bil. Skulle du finne på å sette smalere dekk på 9" brede felger enn de 275/40 som sitter originallevert på bilen din tror jeg av erfaring at det vil bli seende litt "strekt" ut. Samtidig er også min erfaring at det er mindre gummi som beskytter felgen mot uheldige møter med fortauskanter etc.
 14. På hvordan maskin (Apple eller Windows) forsøker du å laste ned kartene?
 15. Dette ser veldig bra ut så langt. Jeg har til og med funnet igjen noe jeg tenkte jeg skulle spørre om, men som bare plutselig funket før jeg rakk å spørre.. Det er nok som det har blitt skrevet tidligere her - vi mennesker er litt rare når det kommer til noe nytt. Tommel opp til Arnfinn og jobben han har gjort med forumet i helgen!
×
×
 • Create New...