Jump to content

Frode Sørensen

Betalende medlem
 • Content Count

  421
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Frode Sørensen last won the day on January 27

Frode Sørensen had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About Frode Sørensen

 • Birthday 12/23/1971

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Av utstyrsoversikten for din bil ser jeg at du har kode 525 - Audio 50 APS. Det hadde jeg også på min C200 2008 modell og der er det ikke noe MMI grensesnitt. Det eneste du da kan koble opp over bluetooth til bilen er telefon-delen av telefonen din og det kan du kun bruke for å ringe med. Ser skjermen i din bil slik ut? (beklager dårlig bilde, det er fra salgsannonsen for min C200 tilbake i desember 2011) Det finnes muligheter for å erstatte Audio 50 APS i bilen din med mer avanserte enheter fra MB samt at det er mange, og etterhvert, gode tredjepartsløsninger.
 2. Det er ikke sikkert Comand i din bil har MultiMedia Interface (MMI). Hvis du har chassisnummer på bilen er det også mulig for flere av oss her å finne ut av hvordan comand du har og om du da kan koble til den kabelen du har kjøpt. I en GL (X164) fra 2008 som jeg nettopp har solgt er det en tilkobling i hanskerommet for MMI, men den bilen hadde også den største comand-enheten fra den tiden.
 3. Nå er du registrert som betalende medlem Egil. Da finner du også informasjonen du trenger i posten til Simen.
 4. Jeg skal sende noen e-poster internt i styret så skal vi se om det skjer noe. Jeg støtter deg veldig i det med FB. Der er jo ting nytt i dag, gammelt i morgen og borte dagen derpå.
 5. Jeg har W166 i form av GLE 500e 2016 modell. Kombo av bensin og strøm med andre ord. SUV-rakett uten at den er AMG. Veldig fornøyd så langt, også når jeg drar 1700kg campingvogn.
 6. Etter hva jeg ser så er du i kategorien "Members", ikke "Betalende medlem" som f.eks. Simen er. Er du betalende medlem i klubben?
 7. Hva har jeg gjort med min MB i dag? Jeg har solgt X164en, så nå har jeg bare W166en igjen. Det er forøvrig den tredje bilen på rad vi selger her i husstanden som ender opp i Bergens-området. Slik så den ut rett før den forlot gårdsplassen her nå nettopp:
 8. Jeg kan kjapt sjekke dette for deg opp mot systemet bak Gnist-appen. Er du registrert som medlem i klubben med den samme e-post adressen som du er registrert med her på forumet? Send meg evt en PM med detaljer.
 9. Litt sent svar, men du finner også medlemskortet i Gnist-appen hvis du installerer den.
 10. Dessuten - når du kjøper spell ny 213 er vel ikke 30.000,- for vinterhjul så spinnvilt priset? Det er jo tilsvarende pris som for nye sommerdekk til X164en min..
 11. Jeg anbefaler å ta en telefon til Aarsby Bil på Olavsgaard. Gutta der er skikkelig serviceinnstilte og kan sikkert hjelpe deg! Hvis du er betalende medlem i klubben her får du også rabatt hos Aarsby Bil.
 12. Chrome. ingen tvil der for min del så langt. Men man kan også bruke den noe lettere Microsoft Edge, som nå er basert på samme "motor" som Chrome, Chromium.
 13. Der har du gleden av at vi har et forum Olaf. Det går faktisk an å finne (og svare på) gamle tråder..
 14. Med min 2016 GLE 500e var situasjonen en litt annen, der var Apple Carplay aktivert, men ikke Android Auto. USB-portene mine var med andre ord på plass som de skulle. Etter mye fram og tilbake med søk på nettet, lesing på forum og (mislykkede) forsøk på hjelp hos BOS endte jeg opp med å få veldig god hjelp og problemet fiksa hos Aarsby Bil på Olavsgaard. Jeg foreslår at du tar en telefon til de og hører om de kan hjelpe deg. Klubben har avtale med de så vi får en grei rabatt som medlemmer. PS! Jeg har ikke noe annet forhold til Aarsby Bil enn at jeg er veldig fornøyd med servicen der.
 15. Ta kontakt med Aarsby Bil på Olavsgaard rett nord for Oslo. Klubben har rabattavtale med de og jeg er rimelig sikker på at de kan hjelpe deg her. Frode Aarsby og teamet hans er veldig fine folk!
×
×
 • Create New...