Jump to content

Morten

Members
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Morten

 • Birthday 08/16/1972
 1. Helt riktig antagelse Øystein, har forbud mot både pølse og is inne i bilen. Prøver å holde glansen oppe ved å polere den en til to ganger i året, samt vokse 4 ganger i året. Har akkurat kjørt kjapt over den med Makita maskinen min og meguiars #83 samt lagt på ett lag NXT voks med G100. Dessverre ble det en del poleringshologram ut av dette. Skulle egentlig ha kjørt over med #80 og G100 (oscillerende maskin) for å ta ut hologrammene før jeg la på voksen. Får fikse det opp til våren (neste polering). Det er tidkrevende med en skikkelig polering og voksing. Vasking fredag kveld. Polering på Lørdag. To lag voks på søndag. Kun vedlikeholdsvoksing går unna på under en time med G100.
 2. . [vedlegget ble slettet av en administrator.]
 3. . [vedlegget ble slettet av en administrator.]
 4. . [vedlegget ble slettet av en administrator.]
 5. . [vedlegget ble slettet av en administrator.]
 6. Takk, har 225/35 19 foran og 255/30 19 bak. [vedlegget ble slettet av en administrator.]
 7. Her er noen bilder av min CLK 1999. Farge 197 Obsidian svart metallic. [vedlegget ble slettet av en administrator.]
 8. Gi beskjed hvordan det gikk i morgen da stjernedama. Skal snart en tur til BOS for å skifte frontrute på forsikringen, hadde vært topp om BOS kunne ta siderutene på garantien samtidig, eventuelt dekket 50%. Jørn vet du om det er mulig å få skiftet ut vinduslistene til typen med børster. Hvor kan man få dette gjort?
 9. Har 1999 CLK som har mange stygge dype vertikale riper i sidevinduene etter vindusheisene. Dette gjelder både på høyre og venstre side. Tror det skyldes feil med vindusheisene. Noen som har hatt samme problemer? Burde jeg kunne få dekket nye sidevinduer av Mercedes på Garantien?
 10. Noen som vet om et bilverksted med erfaring fra installasjon av K-mac camber kit?
 11. Har avtale med valsespesialisten som skal gå over hjulbuene mine denne uken. Hjulbuene er egentilg ikke skikkelig valses fra før. Jeg hadde bilen inne hos Mercedes for utbedring på goodwill. Når de utbedret hjulbuene brettet de kantene litt innover. Hjulbuene er derfor strengt tatt ikke i henhold til Lorinsers krav for å kjøre oppsettet. Når valsespesialisten er ferdig med hjulbuene og jeg har fått montert på senkesettet blir nok det hele perfekt. Tror også jeg kan få problemer med å få godkjent oppsettet hvis litt gummi stikker på utsiden av skjermkanten selv om jeg har TÜV papirer. Etter skikkelig valsing skal ikke dette være noe problem.
 12. Har fått tips om jeg må valse hjulbuene foran aggressivt. De må varmes opp kraftig og legges helt flate. Skjermen skal da komme noe ut. Jeg kommer til å prøve ut dette først. Det er utrolig kjipt hvis jeg ikke kan kjøre dette oppsettet som jeg har TÜV papirer på.
 13. Her er et bilde av mutteren som sitter på innsiden av dekket. Det stikker også ut en lite tapp under mutteren som er lagt inn med gummi. Prøver å kutte den av med en baufil og slipe den til med en fil. Ut fra bildet kan det også se ut til at mutteren muligens kan ta borti gummien uten spaceren. Hvis du ikke ser bildene kan du prøve å lukke alle explorer vinduene du har åpne og logge inn på nytt. [vedlegget ble slettet av en administrator.]
 14. Ja, dekkene er innenfor skjermen bak. Kunne ha brukt 12mm spacer der, det hadde blitt bra 3mm spacer foran og 10-12mm spacer bak hadde blitt perfekt. Bør kanskje vente å se til etter at jeg har senket den.
 15. Oppsettet subber ikke nå. Skal imidlertid montere H&R Cup Kit Comfort om et par uker, da kan det hende det subber litt siden dekkene stikker utenfor skjermene foran. Jeg håper på at dekkene kommer litt mer inn når jeg senker den, tenkte å kjøre #4 pads foran og bak. Synes bare det ikke ser noe bra ut når dekkene stikker på utsiden av skjermene foran, får det sikkert heller ikke godkjent da. Det beste hadde vært om det var mulig å dra ut skjermen noen mm. Eneste kravet fra Lorinser på å kjøre dette oppsettet var å valse hjulbuene foran og bak, det er nå gjort.
×
×
 • Create New...