Jump to content

Ivar Bredesen

Betalende medlem
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg kan ikke tenke meg at dette har noe å si. De opplever nok dette hele tiden og Mercedes vil ganske ikke sikkert provosere fram en irritert kunde for et så bagatellmessig forhold. Det har skjedd meg et par ganger og ingen har nevnt det en gang.
 2. Jeg oppdager at selv etter lange kjøreturer kommer batteritilstanden opp på bare "delvis ladet". Kanskje begynner batteriet å bli dårlig, selv om det bare er 4 år og sikkert burde holde lenger. Jeg ser at batterier fra Bosch, Sønnak og andre koster omtrent halvparten av originalbatteri. Antagelig kjøper vel Mercedes batterier fra en av disse, så de kan være identiske for alt jeg vet. Er det noen som har noe erfaring med om man må kjøpe originalbatteri? Bilen har start/stopp - jeg tror det betinger en egen type batteri.
 3. Jeg har denne bilen og i det siste har elektronikken løpt ligg løpsk. Bilen skal uansett på service i oktober og jeg trenger den nå i ferien, men kanskje noen har noen råd? Når man starter bilen, for eksempel, kan alle vinduene åpne seg og det samme med bakluka og soltaket. Når jeg åpner bilen med nøkkelen, starter alarmen (mer sjeldent). Samtidig åpnes ofte kun førerdøren når jeg åpner dørene - resten må åpnes manuelt innenfra. Hadde det vært en PC hadde jeg vel slått av og startet på nytt, men det er vel ingen resett funksjon her.
 4. Jeg hopper ikke over intervallet. Det er bare snakk om at andre enn et Mercedes verksted kan utføre arbeidet. Det er forbudt å kreve at service mv. skal gjennomføres av merkeforhandlere for å opprettholde garanti.
 5. Bilen min er 3 år og har gått 50 000 km, og nå kommer det servicevarsel om å skifte olje mv. på girkassa. Det er antagelig 3 år det handler om, 50 000 km er ganske lav kjørelengde. Det er en relativt dyr affære ser jeg. Har noen erfaring med å få det gjort av andre enn merkeverksteder? Jeg ser at Berg Automatservice vel er spesialister på dette og det er gode rabatter til medlemmer av klubben vår. Merkeverkstedene bruker sikkert bare originalolje og deler, men det er kanskje ikke det største poenget.
 6. Hei! Jeg skal laste ned kartoppdatering på minnepinne (som så leses i bilen) men får alltid beskjed om at lagringsenheten er full. Det stemmer ikke. Den er tom og har 4 x så mye plass som det som kreves. Jeg har fått denne feilmeldingen tidligere også men så en vakker dag har det virket, men nå går det ikke. Noen som har opplevd det samme og som kanskje vet om det er en mulighet å komme unna dette på?
 7. Hei Ja, det er originale Mercedes og de passer til 350 CDI. Det var akkurat den bilen jeg hadde selv. Mvh Ivar
 8. Originalt trekk til SL R230 serien (2002 - 2011). Trekket har perfekt tilpasning til bilen med lommer for speil og antenne bak. Jeg har kun brukt det inne et par sesonger, men det kan også brukes ute. Meget høy kvalitet og i perfekt tilstand. Kan enkelt rulles sammen for lagring. Kr 2500,-
 9. Original og eksklusiv koffert til Mercedes SL R230 serien. Kofferten er designet for å passe bak setene i bilen, hvor den festes med selene over oppbevaringsboksene. Lite brukt og meget pen, men liten rift i venstre feste (synlig på bildet). Jeg mener nyprisen på disse var tett på 5000. Kr 1750
 10. Jeg har skiftet bil fra CLS til W213 og har et par kabinfiltre (pollenfilter) som jeg ikke lenger har behov for. Kr 400/stk.
 11. Jeg kjøpte en E-klasse 2017 modell som ble levert med TV-modul ny. Jeg tror ikke jeg kommer til å bruke det mye, men det ville vært artig å se det i bruk. Har noen erfaring med hvordan det funker i Norge? Fra manualen skjønner jeg at jeg må kjøpe en CA-modul, som plasseres i TV-enheten i bagasjerommet.
 12. Jeg har kjøpt den nye E-klassen (litt brukt) og med på utstyrslista var at den var forberedt for underholdning i baksetet. Det er vel ikke så mye mer enn strømforsyning, feste og kontakt med hovedmodul. Jeg trodde faktisk Mercedes leverte skjermer, men det gjør de visst ikke og det er bare dingser for å koble til iPader osv. På nettet ser jeg at andre produsenter leverer skjermer som har plug and play installering og som ser greie ut og de er ganske store med over 11 tommer størrelse. Dyre er de ikke med pris rundt 400$ fra Kina for et par. Er det noen som har erfaring med noen systemer? Vi ha
 13. Jo, jeg prøvde det utenfor Arendal. Ikke noe problem å ta inn med en liten DAB radio. Installasjonen ble sjekket - de fant ingen feil.
 14. Nå har jeg hatt en grei kjøretur til Tønsberg fra Oslo og prøvd ut den originale DAB + etter oppdatering av programvaren. Det er blitt bedre, men etter min mening på langt nær godt nok. I Oslo fungerer det meget bra med god dekning og også på E18 gjennom Buskerud fungerte helt fint uten brudd. I Vestfold var det lange strekninger uten at anlegget tok inn noen kanaler overhodet, og det samme i områder utenfor E18 hvor man ikke fikk inn noen kanaler overhodet. Om det er DAB senderne som ikke fungerer eller om det er anlegget, kan jeg ikke si med sikkerhet. Så langt må man bare fastslå a
×
×
 • Create New...