Jump to content

Kenneth Sivertsen

Betalende medlem
 • Posts

  1,581
 • Joined

 • Last visited

About Kenneth Sivertsen

 • Birthday 09/25/1988

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kenneth Sivertsen's Achievements

0

Reputation

 1. Vanskelig å si når jeg ikke har bilen foran meg for å si det slik. Hvor i landet holder du til?
 2. Jeg regner med dette er en om642 motor? Stopper den når den står på tomgang eller under kjøring? Hadde et problem med en GL med samme motor som da stoppet når den sto på tomgang litt. Der var det dieselfilteret som var årsaken til dette. Den gikk fint så lenge den hadde turtall men med engang den kom ned på tomgang å sto der noen sekunder så stoppet den. Ble satt inn wix filter fra bilxtra som den ikke likte, så det ble org filter igjen.
 3. Sommersko ja. Hvilken dim kjører du?
 4. Som topic sier. Hvilke dekk anbefales til en 2005 E 55 amg stv? Skal kjøre 18" med 245/40 og 275/35 gummi. Bilen blir brukt å går til som planlagt så kanskje det blir en tur til bilens hjemland i år. Da uten fartsperre og litt mere power :lol:
 5. Skal man finne rett fjær så må man ha regnr el chassinr for å finne rett delenr.
 6. Ganske sikker på at denne sitter oppå innsuget. Boltes fast ved railen mener jeg å huske.
 7. Noen som får nye "epc" til å virke?
 8. Brodern har en 07 GL 320 cdi som bruker helt sinnsykt med olje etter min mening. Km pr idag er 280 000 Plutselig kommer varselet opp om at han må sjekke oljenivå ved neste tanking. Da har den gått fra maks til minimum på 100-130 mil på normal kjøring. Det er ingen synlige lekkasjer i gårdplass eller på bunnplate som drypper ned ihverfall, så da må den bruke all den oljen. Jeg vet mange sier at disse "skal" bruke litt olje men dette er jo alt for mye. 1 liter på 10 000km er levbart men ikke dette. Noen som har tips til hva som kan være årsak til dette? Det er byttet både turbo og oljekjøler på denne, men det begynner å bli en del km og år siden.
 9. Har det liggende ja i trolla. Gi en lyd på 41441483 om du ikke har fått tak på enda.
 10. Hadde problem selv med bakre sam i min ML (w164) som da tullet med bakluke,hengerlys og hefting strømtrekk type tapping av batteri i løpet av noen timer. Åpnet den og den var full av vann og grønn på flere plasser innvendig. Jeg brukte et par timer på å rengjøre den med div midler som oxide clean fra biltema, wurth osv har samme opplegget. Etter rengjøring og tørking så ble den satt tilbake å alle funksjoner er i orden, nå begynner det vel å bli et år siden dette og den fungerer uten problemer enda. Så mitt tips er å åpne den å prøve med litt rengjøring før du kjøper ny. Jeg prøve å få i på hugger, men den var også full av vann.
 11. Har kjøpt både på ebay og mekonomen uten problemer.
 12. Den "capen" må nok på ja. Jeg glemte av den å måtte ta av dynamo igjen :lol: Delenr på den om den ikke er hel. A0009976220
 13. Byttet kjede og hjul på 2 slike for ikke lenge siden. Jeg brukte da verktøy får å låse kammene i rett stilling, da dro jeg kun rundt kjede på veiva å ikke sammens med kammene. Om du vil kontrollere timinga med verktøyet så bor jeg i trondheim. Send meg en sms 41441483
 14. Self locking 350nm Not self locking steg 1 (170nm) steg 2 (45 grader)
×
×
 • Create New...