Jump to content
Mercedes-Benz Entusiastklubbs forum

Hans Kåre Isdal

Betalende medlem
 • Content Count

  851
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Hans Kåre Isdal

 • Birthday 10/05/1979
 1. du og har slike ting du berre må gjer...madamen har slutta å krangle på det her i huset. hehe har vell forstått at...han er vist skrud sammen slik. hehe
 2. det var denne eg såg....og eg som er så pirken,...liker dette lite at det ikkje er gjort på min. dog den ikkje er skam slitt.
 3. stemmer. ja. det sto bil model under i profilen før så derfor glømt å nevne det. det er flapsene i innsuget som hang seg opp i lukka stilling. og dermed treig bil og nød modus, i og med at det damper ein del olje i i frå turboen. og eg ikkje viste at denne pakningen rundt innsuget til turboen er service del(burde jo tenkte det. gummi...) og ser at eg var litt utydelig her, motstandaren er kobla i midten av tilkoblingen som går inn i motoren.
 4. dette var ågså pga. at dette er ein 1-2 dagers jobb å gjer..penger eg ikkje hadde mulighet for denne gang.
 5. Har no testa ein teori som andre rundt om kring i verdenhar prøvd. om å by pass swir motoren.(ja husker ikkje navnet heilt) Med ein 4.7 kohm motstand i kontakten til motoren. Og dette slå ut..veldig bra. den har ingen feil. reagerer raskare. finare lyd. går billigare. gjekk frå 0.82 til 0.73. på mine bergens turer. var veldig enkel å montere. berre husk å tette kontaktein og i koblingen til motoren. så det ikkje kommer meir inn. PS. det er vist pakningen rundt luftintaket til turboen som kan bli slitt og svette meir olje over tid som kommer inn på denne motoren. og det var også ein service del...det må også tas snart.
 6. vel. fekk tatt den igjen. etter eit år. endå fusso på. og tilnærma ingen striper inder fussoen. så det blei lakkrens av type Meguiars Deep Crystal Paint Cleaner. vaska så ned igjen og la på fusso igjen. sidan vinduene var forsegla med 1 års forsegling så slapp eg det. men tok 4 timer. litt ite tid men det gjekk. her er i alle fall eit bilde.
 7. her er min erfaring med e klasse. då alså ein 211. med eit barnesete til jenta på då 8 år og barnesete til minsten på då 1.6 år. og sittepute til venninda til jenta. hu var og 8 var det litt trangt. men då med tanke på at det var då 2 seter som tok plass og eit mindre til minsten syns eg at det gjekk bra. for det var ikkje smalt barnesete me hadde til jentene. me har ikkje isofix i denne bilen.
 8. såg den. var egentlig ganske så bra til å stått i så lang tid. men..starter gjer den nok ikkje, men om 1-2 år så.
 9. liker det eg ser. ahh liker denne,...ja sjølv om den er treig. men, fin 124,
 10. vell. eit svar her. ein meget god forklaring på dette systemet.
 11. har betalt mb haugesund litt over 10 000 kr for sjekk av oppheng og fiksa av ein diselretur slange..som har gitt meg start problemer under +6 skifte av torsjonsstagledd og ende ledd og til slutt momentstag inkudert litt justering av fjører bak. prøde i alle fall. blei ein drøm å kjøre etterpå. håper at hjulet er heilt rett etter dette då eg skal over fjellet til oslo. elles....har nokon ei ils lykt til meg. venstre side,...den er ikkje heilt venn med meg.
 12. denne jobben kjenner eg godt. gjorde dette sjølv utanom å skifte flaps og flaps motor. Men du mista ikkje eine bolten til truboen ned i eine røret......slik som eg gjorde.
 13. Var innom mb Haugesund for kontroll av alle opphengene. Ca 214 000km dette kom. På lyset er sjølpåført..Ikkje kvalitet på lysene. Så no er det å skiften på begge sider.
 14. spørs model og vedlikehold. har ikkje hatt masse på min 320 cdi. kjørt ca 100 000 km 4 år.
 15. eg har sjølv 320 cdi. men ikkje 4matic. motorene er delige etter min erfaring stabile, kjørt min mi frå 126 000 til 216 000. med kun bytte av pakininger til oljekjøler og 2 luft belger bak. men det hadde med alder på bil å gjer. berre sjekk om det er bytta pakninger på oljekjølaren. desse er oppgradert og skal holde leenge. ellers veldig kjekk bil. og om 4matic systemet er vedlikehold, det vil seia service per 60 000 km så kan dette rett å slett bli go bil.
×
×
 • Create New...