Jump to content

Hans Kåre Isdal

Betalende medlem
 • Content Count

  935
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Hans Kåre Isdal last won the day on April 12

Hans Kåre Isdal had the most liked content!

Community Reputation

14 Good

1 Follower

About Hans Kåre Isdal

 • Birthday 10/05/1979

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei du. har ein 320 sjølv. og er kjørt 240 000 kmn no. det meste som står her stemmer med min, har nok unngått kjedestrammer og slikt(turboen og) då eg skifter mi olje på 12 000 km til 15 000 km. som er ambefalt av min gode mekaniker. og det stemmer godt. etter 12 000 til 15 000 kan ein høyre at olja er litt dårligare enn det eg liker. Belgane har eg tatt og oljekjølaren rauk på 170 000 km. men der er det forbedra pakkninger. no. dei holder lenger. eg skifta dei sjølv. elles er det denne havari på innsugsspjeld saken. der har eg triksa den til med ein motstander i kontakten
 2. ein er under kvar lykt. men hovedenheten er ved torpedo vegen det er den som styrer sving funksjonene i lykta og slikt.den er på høgre side om eg husker rett.
 3. er lykta brukt lite?, om så er kan staga som styrere vippe funksjonen så du får langlys og slikt henge seg opp. slik var det litt på min då eg bruker dei lite i sommerene. men dei kom til live igjen. elles var det også ho s meg styre enheten.
 4. det var ein stor jobb ja. takk for du lagde film av det. skal ikkje spørre kva mb tar for å skifte clutch...
 5. grom langreist bil, med god historie. dette er min drømmebil. gleder meg til å sjå meir til denne. denne har ikkje sett mykje regn nei.
 6. og det er derfor dei er så elska, ser ikkje ut..men holder godt.
 7. det har eg og gjort på min gamle 300 tdt. funker fjell..men er egentlig ikkje meint for det i det lange løp.
 8. ser ut ti vera eitmeget fint eksemplar dette du. nyt den. og l\korleis var det å kjøre den fyste turen etter du hadde overtatt den. etter for mange år i skiten toyota?.
 9. på min bil kom esp,abs. feil opp. då var de abs ringen i mitt bakhjul som ga seg.
 10. det var lekker!. synd eg ikkje kunne komme til go i år heller. corona dritt.
 11. ny omgang med pleie. her med nye produkt som eg meget fornøyd med. endelig nokosom fungerer etter min standar. her er link. https://www.detailersclub.no/forums/topic/33269-min-w211-320/?tab=comments#comment-589089
 12. det stemmer. har lastebil type kjøring med henger. ups har vist hatt kariere som lastebil sjofør. det forandra bil kjørestillen og. aks lite vits moment digg.
×
×
 • Create New...