Jump to content

Hans Kåre Isdal

Betalende medlem
 • Content Count

  922
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Hans Kåre Isdal last won the day on April 12

Hans Kåre Isdal had the most liked content!

Community Reputation

13 Good

About Hans Kåre Isdal

 • Birthday 10/05/1979

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ny omgang med pleie. her med nye produkt som eg meget fornøyd med. endelig nokosom fungerer etter min standar. her er link. https://www.detailersclub.no/forums/topic/33269-min-w211-320/?tab=comments#comment-589089
 2. det stemmer. har lastebil type kjøring med henger. ups har vist hatt kariere som lastebil sjofør. det forandra bil kjørestillen og. aks lite vits moment digg.
 3. eg har ein aux inngang i hanskerommet. synes det er ganske genialt. men der er det alle fall på min.
 4. hmm under literern..det klarer ikkje eg. med henger alså. MEN då liker eg og pedalen. og itt høgare turtall. men 0-100 er eg ikkje med på. det er morsomare med jevn bra fart. min var på 1.3 med campingvogn trur eg. 1l med liten lett henger. men som du seier. merker ikkje hengaren.
 5. pent syn det derrre ja. og så kjekt når alt virker og forsetter å vera i orden.
 6. og her er grunnen til at eg ikkje til no har montert isofix...må ha salmaker for å fikse spor/klaff til feste. det er også lite av salmaker i mitt område. Men detter er inspirerende å leser. skinn å barnefamilie passer sammen.
 7. fekk litt problem med nye felgane framme, greaskoppen dytta ut den fine eg hadde...og mååte kjøre med greas kopp synlig. så eg måtte bytte senterkoppen. så om det er org. så kan det til tider vera litt forkjellige. her før nye senter kopper og så etter...dog ikkje heilt lik fargre. men bedre enn greas koppen.
 8. kjekk sak, ja det stemmer at dei er litt dyrare i innkjøp, men trenger ikkje å bli dyre å holde om ein er nøyen. og tar ting før dei blir for slitt og slikt. eg har ikkje hatt mange store utgifter.me eg skifta belgane bak men reknne eg det ut på mnd i året så var det ikkje meir enn rundt 1200 mnd. og du kommer til å elske å kjøre turer med folk ja. fantasisk tur og daglig bil også. og passe tørst.
 9. har muligens kamsensor...men bur på vestlandet så eg kan nok ikkje hjelpe.
 10. min var ikkje billig når den var solgt i norge nei, med div. extra som lyd systemet oppgradert og fleire funkjoner som er lagd til. ja...blir ei stund til bil bytte ja. om ein skla holde standaren i alle fall. hehe. og alt fungerer perfekt end ette 13 og godt brukt. ser og kjennes meget bra ut endå. glad eg ikkje eiger ein bently då. selge huset for nye bremser....
 11. skulle gjerne tatt ein slik kjøretur eg og. trenger skifte i miljø...
 12. meiner desser er frå 212, bredene er 8 og impress er 45. desse kan og vera impress 47,,då usikker på om alle er iike. og at framme må eg ha litt dypare senter kop då den blir dyta av med kopen som er over lageret framm på 211. men desse er i alle fall kjempe. sitter litt langt inn,,men det er berre noko eg legger merke til når eg studerer. ps. litt jobb å holde dei reine. då det er ein !"renne" bak eikene. men det kan eg fint leve med når dei ser så bra ut. fekk endlig på micelin igjen etter alt for mange år utan. dei er berre fatastike å kjøre på. og ein har eit par sesonger på dei og. Mulig eg tar litt av det. då eg er glad i å bruke kreftene,,,må jo høyre min v6 og....
 13. det med å kjøre 4 mil på strøm kunne eg godt tenkt med. men nå er nok ikkje ny bil noko eg kan drømme om, men small økonomi så er eg kanske fornyd med 320'en. går det ann å kjøre kunn på strøm med henger og?
 14. lite led lys i ein 211 orginalt. kva meir er det å skrive om bilen?
 15. lekker sak denne, og sjelden farge kombinasjon. Her er det berre å kjøpe. men sidan eg ikkje kan, så ambefaler eg andre å gjer det.
×
×
 • Create New...