Jump to content

Hans Kåre Isdal

Betalende medlem
 • Content Count

  917
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Hans Kåre Isdal last won the day on April 12

Hans Kåre Isdal had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

About Hans Kåre Isdal

 • Birthday 10/05/1979

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. og her er grunnen til at eg ikkje til no har montert isofix...må ha salmaker for å fikse spor/klaff til feste. det er også lite av salmaker i mitt område. Men detter er inspirerende å leser. skinn å barnefamilie passer sammen.
 2. fekk litt problem med nye felgane framme, greaskoppen dytta ut den fine eg hadde...og mååte kjøre med greas kopp synlig. så eg måtte bytte senterkoppen. så om det er org. så kan det til tider vera litt forkjellige. her før nye senter kopper og så etter...dog ikkje heilt lik fargre. men bedre enn greas koppen.
 3. kjekk sak, ja det stemmer at dei er litt dyrare i innkjøp, men trenger ikkje å bli dyre å holde om ein er nøyen. og tar ting før dei blir for slitt og slikt. eg har ikkje hatt mange store utgifter.me eg skifta belgane bak men reknne eg det ut på mnd i året så var det ikkje meir enn rundt 1200 mnd. og du kommer til å elske å kjøre turer med folk ja. fantasisk tur og daglig bil også. og passe tørst.
 4. har muligens kamsensor...men bur på vestlandet så eg kan nok ikkje hjelpe.
 5. min var ikkje billig når den var solgt i norge nei, med div. extra som lyd systemet oppgradert og fleire funkjoner som er lagd til. ja...blir ei stund til bil bytte ja. om ein skla holde standaren i alle fall. hehe. og alt fungerer perfekt end ette 13 og godt brukt. ser og kjennes meget bra ut endå. glad eg ikkje eiger ein bently då. selge huset for nye bremser....
 6. skulle gjerne tatt ein slik kjøretur eg og. trenger skifte i miljø...
 7. meiner desser er frå 212, bredene er 8 og impress er 45. desse kan og vera impress 47,,då usikker på om alle er iike. og at framme må eg ha litt dypare senter kop då den blir dyta av med kopen som er over lageret framm på 211. men desse er i alle fall kjempe. sitter litt langt inn,,men det er berre noko eg legger merke til når eg studerer. ps. litt jobb å holde dei reine. då det er ein !"renne" bak eikene. men det kan eg fint leve med når dei ser så bra ut. fekk endlig på micelin igjen etter alt for mange år utan. dei er berre fatastike å kjøre på. og ein har eit par sesonger på dei og. Mulig eg tar litt av det. då eg er glad i å bruke kreftene,,,må jo høyre min v6 og....
 8. det med å kjøre 4 mil på strøm kunne eg godt tenkt med. men nå er nok ikkje ny bil noko eg kan drømme om, men small økonomi så er eg kanske fornyd med 320'en. går det ann å kjøre kunn på strøm med henger og?
 9. lite led lys i ein 211 orginalt. kva meir er det å skrive om bilen?
 10. lekker sak denne, og sjelden farge kombinasjon. Her er det berre å kjøpe. men sidan eg ikkje kan, så ambefaler eg andre å gjer det.
 11. om du trenger deler til ils lykter. så har eg det. mine tullla. men der var det min feil. sprengte styreenheten til lysa. men har ein kontroll enhet til lykta.
 12. skulle kjøre minsten heim i dag. starta bilen...og det lukta meget diesel....oppna panserte og der sto spruten ut...ei klemme på disel filteret hadde løsna. flaks at eg merka det. kunne blitt ein våt tur. var berre å sette strammeren sammen og alt var vell. det er og grunnene til at eg alltid har slanger og klemmer extra med.Godt tips frå ein gammel mb mekaniker. det er baggateller er det som stopper biler mange ganger.
 13. lekkert. eg og la om..så kom det snø i 5 grader.....men det har endå ikke blitt glatt. og tempraturen er på vei opp. glerder meg til å få nye dekk på då. gamle dekk støyer. men fine felger du har. gun grey er deilig farge. det var den fargen eg egenlig ville ha. håper på å treffe folket i sommer, etter at dette korona greienen er over.
 14. Felgenen kom endlig på bilen. etter grundig nedvask, polering og voks.
 15. snø er ingen hindring.så lenge det ikkje er fryst vaten i slangen.
×
×
 • Create New...