Jump to content

viper

Members
 • Posts

  1,313
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by viper

 1. Knallbra treff, moro å møte alle kjente igjen etter et par sabbatsår. All honnør til dere som har vært med på gjennomføringen! Legger ved noen bilder.
 2. viper

  EPC

  Her betaler vi for EPCen
 3. Veldig greit egentlig. Den går opp i taket og så fremover. Det er kun 2kw, så den må stå på betraktelig lengre en webasto, men det gjør ingenting, får ladet bilen i samme slengen. Har ikke det nei, men har lært den å kjenne. Det er ikke like plagsomt nå som det var med en gang.
 4. En stund siden sist update. I utgangspunktet har det vært et par rimelig udramatiske år, der bilen har fungert prikkfritt uten noen problemer. Det er den perfekte familiebil, og med to små barn er det veldig greit med et stort bagasjerom. Rettelse; "gløderelet" tok kvelden tidligere i år, men det var en nokså rimelig fiks da jeg byttet det selv. Trangt, men det sitter veldig greit til. Kunne ikke dy meg og måtte åpne det gamle relèt for å undersøke litt nærmere hva som kunne være galt. Fant fort ut at endel av tilførselslederene var brukket, slik at kretskortet ikke fikk strømmen den skulle ha. Jeg har loddet opp dette igjen slik at jeg har et i reserve skulle det nye ta kvelden. Min bil har ikke webasto, noe som i og for seg er greit, da kjerringa har 2km til jobb og bilen aldri ville blitt brukt korrekt i forhold til webastobruk. Derfor har jeg montert Defa i bilen. Kupevarmer, motorvarmer og batterilader er koblet opp. Det ble noen timer i garasjen, da jeg ikke ønsket noe halvgod løsning. Pga. barnestoler og dermed begrenset med plass i fotbrønnen fremme, ble kupévarmeren montert bak på et egenkomponert feste, kledd i stort stoff for å gli inn med resten. Det var enklest å komme seg inn bak, samt jeg hadde ikke lyst til å montere kontakten i fangeren fremme. Derfor ble den montert bak, samtidig tok jeg høyde for en kommende ettermontering av hengerfeste. Slangevarmeren var forresten noe herk å montere, DET gidder jeg ikke gjøre igjen. Jeg har hatt blandede erfaringer med ettermarkedsfelger opp i gjennom tiden. Derfor forbli AMGene på bilen i uoverskuelig fremtid. De har dog en litt kjedelig ET, så tidligere i år monterte jeg spacere for å få de litt lengere ut i hjulbuen. 15mm framme, 20mm bak. Kunne nok godt opp 5mm til, men greit å slippe alt for mye steinsprut nedover siden på bilen. Senking blir det heller ikke av praktiske grunner. Selv om man aldri skal si aldri... Jeg har også gått i detailer-fella. Ble handlet inn maskin og produkter, og etter en uke i garasjen så bilen nesten ny ut. Lakken på 212 var forøvrig noe drit å korrigere. Jeg måtte jo selvfølgelig ta bil nr.2 og c-klassen til gamlingen.
 5. Deilig detaljert tråd! Blir spennende å se resultatet her, tommel opp!
 6. Lyser den røde dioden når du trykker på knappene?
 7. Samme hos meg, jeg har ikke mulighet for å se dette i min Comand. Rare greier...
 8. Nei, altså, jeg klarer jo ikke å bestemme meg. Alltid tenkt på Thule, men Whispbar så veldig bra ut det også. http://www.autoload.no/produkt/takstativ/whispbar-takstativ/whispbar-aero-x-til-rail Så må bli det eller Thule Wingbar Edge... Takk 212 er en av de bilene som faktisk ikke tar seg så veldig bra ut på bilder. Vet ikke hvorfor, mulig jeg bare må ha flere timer bak kameraet. Helt normal ble jeg forklart. Brenner fort av, verre med alt det tynnstoffet som er inni dørene. Det setter en distinkt lukt i kupeen
 9. Det er nok bremsekraftforsterkeren, det skal nevnes at dette er bilder fra en bil som repareres. Ja Frode, batteriet sitter framme nå. Bare sånn for å gjøre ting enda trangere Later til at jeg må demontere heller mye for å få dette gjennom.
 10. Da har bilen vært igjennom understellsbehandling. Ble Mercasol produkt, ettersom BOS bruker dette på bilene som kommer nye til Kristiansand. Fikk firmaet til å ta bilder etter at behandlingen var gjennomført, og det lille jeg har sett under bilen og hjulbuer ser veldig bra ut. Vinterhjulene ble også satt på, nye 17" felger som fulgte med når jeg kjøpte bilen med ContiICEcontact pigg påmontert. RÆVA bildekvalitet dog.
 11. Fikk etpar bilder av Morten, han nevnte bak batteriet og sikringsboksen som to steder. Tror det blir trangt.
 12. Er det noen som har montert kupevarmer (Defa) i en 212 før? Er litt redd for at det kan bli vanskelig å få tilførselen til varmeovnen igjennom torpedoen. Noen erfaringer her?
 13. Vurderer Defa på 212en. Uaktuelt med Webasto da bilen står i garasje mye. Noen som har montert kupevarmer i sin 212? Hvordan er det å komme igjennom torpedoen og inn i kupen på disse bilene?
 14. Som Rolf Åge sier så er det nok en god investering med tanke på salg i fremtiden. E-klassen har jo et stusselig rykte når det kommer til rust dessverre. I går ble bilen klargjort for vinteren med polish og litt annet. Vinterhjulene kommer på når snøen har lagt seg. Har så smått begynt å tenke på takbøyler. Må ha på skiboksen i vinter, er det kun originale bøyler som duger?
×
×
 • Create New...