Jump to content

viper

Members
 • Content Count

  1,313
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About viper

 • Birthday 01/25/1984

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Knallbra treff, moro å møte alle kjente igjen etter et par sabbatsår. All honnør til dere som har vært med på gjennomføringen! Legger ved noen bilder.
 2. viper

  EPC

  Her betaler vi for EPCen
 3. Veldig greit egentlig. Den går opp i taket og så fremover. Det er kun 2kw, så den må stå på betraktelig lengre en webasto, men det gjør ingenting, får ladet bilen i samme slengen. Har ikke det nei, men har lært den å kjenne. Det er ikke like plagsomt nå som det var med en gang.
 4. En stund siden sist update. I utgangspunktet har det vært et par rimelig udramatiske år, der bilen har fungert prikkfritt uten noen problemer. Det er den perfekte familiebil, og med to små barn er det veldig greit med et stort bagasjerom. Rettelse; "gløderelet" tok kvelden tidligere i år, men det var en nokså rimelig fiks da jeg byttet det selv. Trangt, men det sitter veldig greit til. Kunne ikke dy meg og måtte åpne det gamle relèt for å undersøke litt nærmere hva som kunne være galt. Fant fort ut at endel av tilførselslederene var brukket, slik at kretskortet ikke fikk str
 5. Deilig detaljert tråd! Blir spennende å se resultatet her, tommel opp!
×
×
 • Create New...