Jump to content

TerjeB

Betalende medlem
 • Posts

  53
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by TerjeB

 1. Nytt K&N luftfilter E-0661 til Mercedes AMG A45/CLA45/GLA45 2014- selges. Ligger innpakket i original eske. Kr. 500,-.
 2. Takk Det er nattpakke pluss AMG svarte sidelister (ekstrautstyr). http://www.kunzmann.de/shop/en/tuning-styling-mercedes-benz-c-class-w205-amg-side-top-black-original.htm
 3. Får vel slenge inn et bilde av min og da
 4. Da var det nok deg Så bilen først på "Elsta'n" og siden ved Årnes. Den bilen var rimelig strøken Litt usikker på området rundt Auli, men Årnes - Neskollen - Jessheim er det noen medlemmer i hvertfall Er nok alltids noen som er medlemmer som ikke er så aktive også.
 5. Så en utrolig strøken sort SEC på Nedre Hagavei i går kveld, er det samme bil tro? Den var meget fin
 6. Da er faceliftprosjektet endelig fullført
 7. Da kom endelig sideskjørtene. Disse bestilte jeg i Sverige og har ventet på i seks måneder faktisk. Finnes raskere måter å skaffe de på, men ikke til samme pris. Lettere med biler som har lang hjulavstand. Når disse er lakkert og montert er faceliftprosjektet endelig ferdig
 8. De gamle fjernes først. Samme fester, annet design.
 9. Venter forsatt på sideskjørt. De er betalt og visstnok sendt fra Sverige. Så det er det vel håp før vinteren setter inn å få bilen ferdig
 10. Et bilde til som viser den litt bedre.
 11. Har bare et til, kommer kanskje ikke så godt frem på bildet. Holdt på når det var kveld, så det ble dårlig med lys dessverre.
 12. Har prøvemontert tak/bakrutespoiler. Her er jeg litt usikker på hvorvidt jeg skal sette den på permanent eller ikke.
 13. Takk for det Stian, ble fornøyd selv også
 14. Takker Sideskjørtene lar vente på seg fra leverandør, men forhåpentligvis kommer de vel etterhvert. Da er jeg i mål (tror jeg hehe)
 15. Wicky: Led-lampene erstatter tåkelysene for å si det sånn. Jeg bruker de på dagtid som kjørelys. Megaoctane: Nei, på min slår jeg de av og på med bryteren til tåkelyset. Jeg har ikke kodet om noe for å få konstant kjørelys. Bilen står i parklysmodus når bildet ble tatt ja.
 16. Montering av facelift-lamper er neste ut nå
 17. Fjernet emblemer på bakluken og polert bilen
×
×
 • Create New...