Jump to content

Lars Alex

Betalende medlem
 • Posts

  643
 • Joined

 • Last visited

About Lars Alex

 • Birthday 06/07/1962

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Lars Alex's Achievements

0

Reputation

 1. De to settene (to oringer og to simringer) kom på 439.- ink frakt. Kommer i vanlig konvolutt, så regner ikke med at det blir stoppet. Da jeg kjøpte sim ring til servopumpa på bilen, så kostet den 300, så prisen ifra USA er vel ikke noe å grine over.
 2. Usikker på om denne websiden er allmenn kjent, men her er den : http://www.mbseals.com/ Han har det meste av O og simringer til R129 (300SL, 500SL, 600SL, SL320, SL500 and SL600 and A124 (W124 Cabriolet) models affected (300CE, E320). Ligger endel videoer på siden hans og masse videoer på youtube, på hvordan man bytter selv. Jeg har bestilt til de to pumpene som ligger over frontvinduet mitt og låser cabben i front. Mercedes leverer ikke disse tingene løst. Hvis dette er gammelt nytt, så bær over med meg. Nytt for meg og deilig å tenke på at det koster nesten ingenting i forhold til å handle nye pumper hos Mercedes.
 3. Ønsker å kjøpe orginale Euopa lamper til Mercedes R129 Skal på en SL 500 97 modell. Kan være vanlige, eller xenon hvis prisen ikke er hinnsides.
 4. Jeg synes min SL 500 97 modell begynner å bli litt myk. Spesielt bak. Har Vogtland senkefjærer men orginale dempere. Har hørt at senkefjærer tar knekken på orginale demper, men vet ikke om det stemmer. Vurderer å bytte til Bilstein B6 dempere foran og bak, men en i klubben synes at han sin ble litt myk foran med Bilstein B6. Nå har han også Bilstein fjærer og bilen hans er en 90-91 modell. Noen som har erfaring med Bilstein B6, eller eventuelt noen andre merker?
 5. Jøss fin pris... Takker for tips.
 6. På min 97 SL 500 begynte plutselig ladelampa å lyse. Var en tur på Berg's i dag og da ladet den bare 12,5 Det er jo i minste laget. Trio hadde regulator og børster til dynamoen, så jeg handlet det og byttet dem, men ingen forskjell. Byttet batteri for ca 3 uker siden. Noen som har en teori?
 7. Skal sjekke det. Takk for svar.
 8. Noen som har en link til en video eller en beskrivelse på hvordan man bytter løftere på en M 119 motor? Prøvde å lete på youtube, men fant ingen videoer der.
 9. Det var hyggelig Niklas. Bilen ble knalltøff med felgene.
 10. Se der ja. Det ble jo riktig strøkent. Kul bil du har.
 11. He, he. Ja det kan du tro.... Neida, det ble OZ Futura i 18" Passer bilen mye bedre enn de 20" som jeg hadde, selv om bilen var tøffere å se på med 20". Nå går det faktisk ann å kjøre uten å være redd for alt.
 12. De er solgt Vegard. Det hadde heller ikke vært plass hos deg.
 13. Hei Vegard. Jeg må bare innrømme at det har jeg ingen peiling på. Må vel muligens være mulig å høre med noen i klubben som har 140 bil angående det. Jeg prøvde å ringe en nå, men han var på skolen.
×
×
 • Create New...