Jump to content
Mercedes-Benz Entusiastklubbs forum

forumadmin

Administrators
 • Content Count

  111
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei og velkommen til nytt forum. Håper alle vil like dette mer moderne utseendet og mulighetene det gir. Det ser mye bedre ut på mobil som blir en mer og mer brukt enhet for forum og alt egentlig. Vi måtte gjøre denne forandringen nå da det gamle var håpløst gammelt og vår IT-leverandør slutta å støtte de tjenester som det brukte. Så litt om det nye og hva som er forandra. Brukernavn er endra for mange dessverre da konverteringen ikke støtta bruk av gammelt navn. Kan bruke epost eller visningsnavn. Visningsnavn er det som står i profilen din som andre kan se. Noen har det samme men om du har endra navnet ditt så er det du skal bruke. Passord er det samme som du hadde på det gamle forum. Kan evnt resette det i påloggingsvindu Hvis en trykker på klokkeslett dato for siste post i forumoversikten så kommer du inn på siste tråd. Trykker en på overskriften så kommer en på den første tråden. Trykker en på April 13, 2018 som vist under kommer en på siste tråd. En kan lime inn bilder med CTRL V så det er mye enklere å legge inn bilder nå. Forum virker mye bedre på mobil men fikk beskjed idag at det jobbes med en egen app for de liker det bedre. Kommer mer info om dette etterhvert. Trykker en på Activity i menyen øverst, ikon i midten på mobil, så kommer det opp siste aktivitet på forumet. Kan velge om det skal være alt ulest eller alle de siste trådene. En får bare leke litt og se hva en liker best. Det er og en kalender funksjon her og vi får se hvor mye den blir brukt. Det får styret se på etterhvert. I mellomtiden så får dere bare bruke den om dere vil. Det er en Like funksjon på hver tråd tilsvarende Facebook o.l., er et par variasjoner der en kan bruke. Er og en Leaderboard som viser hvor mange likes hver har fått. En kan diskutere om dette er interresant men det kan dere mene litt om. Er det noe dere lurer på så spør her så svarer vi og oppdaterer lista.
 2. Vi måtte bytte dette nå uansett da det gamle er så håpløst gammelt at webhotellet ikke støtter det lenger. Så vi får bare gjør det beste ut av det😁
 3. Litt irreterende at det den ikke kommer på norsk ja, får se om vi kan fikse det etterhvert.
 4. Får ta den neste gang Stian😎
 5. Hmm, merkelig. Funka for meg, men jeg oppdaterte info på gammelt forum. Takk
 6. En gang i løpet av neste helg er det planlagt en oppgradering til forumet. Tenker jeg starter på dette på fredag kveld og jobber med dette utover lørdagen. Det blir da nede fra fredag kveld til en gang utpå lørdag. Det kommer til å se litt fattig ut da linker og bilder vil vises som html kode mens det oppdateres i bakgrunnen. Det kan ta en del timer så dere får bare leve med dette i mens. Mange har ønsket dette og de blir nok glad nå. Andre liker det nok som det er men vi må faktisk gjøre dette nå da SMF ikke følger med i timen og Domeneshop tvinger oss på ny PHP versjon som gjør det gamle uvirksomt. Så ser dere melding om at det er nede for vedlikehold så får dere sjekke om noen timer ut på lørdagen. Kommer melding på den gamle siden når det er klart med ny addresse.
 7. Ser den presser sammen bilder på sidene ja, ikke sett det før Vi har kontrollen på kostnad å bytte motor på forum og det trengs ikke å kutte noe MBtidende for å få dette til, Så FrodeS kan bare ta det med ro Det er arbeidsmengden som er bøygen her. Skal ta en runde med gjengen i løpet av landstreffet for planen. Her forøvrig lagt til en Like knapp. Ser om den ikke gjør jobben.
 8. Syns nå Sunrise temaet fungerer veldig fint i Safari på telefon. Hva er det evnt som ikke ser bra ut? Dette var forøvrig bare et forslag til tema, det ar masse å velge i.
 9. Hver bruker kan endre tema så dere bestemmer selv ja. Noen kobling til facebook er jeg tvilsom til men kan sjekke.
 10. Heihå Det har vært litt snakk om å endre utseende på forumet og som en test la jeg inn et tema som dere nå kan teste. Dette kan gjøres på Profil - Innstillinger for medlemskonto - Utseende- og layoutinnstillinger Trykk Endre på Gjeldene design og velg Sunrise Evnt her: https://www.mbentusiastklubb.no/smf/index.php?action=theme;sa=pick;u=2559;a636e674976=b94e1784eb44b178e6e3f13e6ea7fc4a Ser litt annerledes ut og en kan velge mørk og lyst tema. Hva synes gjengen om dette? Bla gjerne gjennom her og si om det er noen andre som ser bedre ut: https://custom.simplemachines.org/themes/
 11. Fant en logg idag med flere tusen feilmeldinger da SMF ikke støtter vår versjon av PHP. Har nå endra dette og vil tro dette var årsaken. Får dere fortsatt denne feilen så si ifra.
 12. Da virker bildetjenesten igjen. Skal sjekke mer på forumets ustabilitet
 13. Hmm. Får se på den bildetjenesten og da Så den holder fortsatt på med dette?
 14. Hei Jobber med saken, har gjort noen endringer idag men er tviler på det hjelper. Dere får si ifra.
×
×
 • Create New...